GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκαλύφθηκε το μυστικό της αποθήκης στη Θεσσαλονίκη - Οι όμηροι και ο...εκβιασμός

Τρεις αλλοδαποί που κρατούνταν παρά τη θέλησή τους και με τη χρήση βίας, σε αποθήκη, εντοπίστηκαν και απελευθερώθηκαν χθες, έπειτα από ασ...

Τρεις αλλοδαποί που κρατούνταν παρά τη θέλησή τους και με τη χρήση βίας, σε αποθήκη, εντοπίστηκαν και απελευθερώθηκαν χθες, έπειτα από αστυνομική επιχείρηση, σε αγροτική περιοχή της Σίνδου.
Επίσης, εντοπίστηκε ένας 23χρονος, επίσης αλλοδαπός που είχε αναλάβει το ρόλο του φύλακα και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.
Σε βάρος του συλληφθέντα, καθώς και σε βάρος δύο συνεργών του, σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μεταφοράς – προώθησης παράτυπων μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας, αρπαγής, εκβίασης και επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι παραπάνω αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα στη χώρα μας, από σημείο της Ελληνοτουρκικής μεθορίου και μεταφέρθηκαν από οδηγό οχήματος στη συγκεκριμένη αποθήκη.
Εκεί, κρατούνταν παράνομα από τον συλληφθέντα και από άλλον έναν συνεργό του, ο οποίος αναζητείται, με σκοπό την είσπραξη χρηματικών ποσών από συγγενείς των αλλοδαπών για την απελευθέρωσή τους.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση