GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο σοκ στις ΗΠΑ με γονείς - τέρατα: Κλείδωναν τα παιδιά τους χωρίς φαγητό και νερό

Μία νέα υπόθεσης με γονείς - τέρατα που βασάνιζαν τα παιδιά τους, κρατώντας τα φυλακισμένα σε ένα δωμάτιο, παρακολουθεί τις τελευταίες ώρ...

Μία νέα υπόθεσης με γονείς - τέρατα που βασάνιζαν τα παιδιά τους, κρατώντας τα φυλακισμένα σε ένα δωμάτιο, παρακολουθεί τις τελευταίες ώρες η αμερικανική κοινωνία.
Μετά τους Τέρπιν που αλυσόδεναν και χτυπούσαν τα 13 παιδιά τους, ο 69χρονος Μπενίτο Γκουτιέρεζ και η 64χρονη σύζυγός του Κάρολ, επίσης κατηγορούνται ότι κλείδωναν τα τέσσερα παιδιά τους σε δωμάτια του σπιτιού, στο Τάκσον της Αριζόνα.
Τα παιδιά, ηλικίας από έξι έως δώδεκα ετών, έμεναν στο δωμάτιο - φυλακή επί δώδεκα ώρες, χωρίς να έχουν πρόσβαση σε νερό, φαγητό, τουαλέτα, ακόμα και φως! Μόνο σε ένα από τα τέσσερα δωμάτια - κελιά του σπιτιού βρέθηκε ένας κουβάς, που χρησιμοποιούσαν τα παιδιά για την ανάγκη τους... Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ένα από τα τέσσερα παιδιά κατόρθωσε να το σκάσει από ένα παράθυρο, μπήκε σε ένα κατάστημα και κάλεσε την Αστυνομία.
Όταν η αστυνομία έφτασε στο σπίτι της οικογένειας στο North Flowing Wells Road, διαπίστωσε ότι τα τέσσερα παιδιά, κρατούνταν σε τρομερές συνθήκες. “Τα παιδιά κρατούνταν σε ένα δωμάτιο το οποίο ήταν κλειδωμένο από έξω,” ανέφερε σε ανακοίνωσή του το αστυνομικό τμήμα της επαρχίας Pima. “Δεν είχαν πρόσβαση σε φαγητό, νερό, φώτα ή εγκαταστάσεις μπάνιου μέχρι και για 12 ώρες.”
Οι δύο γονείς βρίσκονται υπό κράτηση και η αστυνομία δεν ανακοίνωσε ποια δικαιολογία χρησιμοποίησαν για τις πράξεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση