GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκαψαν ομοίωμα του Μπουτάρη στο Μακροχώρι Ημαθίας- ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

Καρναβαλιστές έδωσαν την Κυριακή το καθιερωμένο ραντεβού στο Μακροχώρι Ημαθίας για τη λήξη της αποκριάς και το κάψιμο του Καρνάβαλου. ...

Καρναβαλιστές έδωσαν την Κυριακή το καθιερωμένο ραντεβού στο Μακροχώρι Ημαθίας για τη λήξη της αποκριάς και το κάψιμο του Καρνάβαλου.

Με αφετηρία το πρώην Δημαρχείο, οι καρναβαλιστές παρέλασαν έως την πλατεία Καστοριανών, όπου εκεί, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βαλάντης Κεχαΐδης, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σοφιανίδης και ο δημοτικός σύμβουλος Διονύσης Κουλουριώτης, έβαλαν φωτιά στον Βασιλιά Καρνάβαλο. Στον βασιλιά Καρνάβαλο είχαν τοποθετήσει λευκά χαρτιά στα οποία αναγραφόταν το όνομα "Μπουτάρης".
Την εκδήλωση διοργάνωσαν η δημοτική κοινότητα Μακροχωρίου, ο Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου και Ντόπιων Μακροχωρίου, με τη συνδιοργάνωση του 1ου, 2ου και 3ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Μακροχωρίου.
Δείτε το βίντεο:

Πηγή πληροφοριών/ ΦΩΤΟ: thessnews.gr, veriotis.gr
Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/ Βεροιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση