GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΑΙΣΧΡΟΚΟΥΚΟΥΛΑΣ»!

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη Και παράνομες οι ψεύδορκες καταθέσεις λάσπης εναντίον της αντιπολίτευσης ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΡΝΑ...

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη

Και παράνομες οι ψεύδορκες
καταθέσεις λάσπης
εναντίον της αντιπολίτευσης


ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
Μέρες μασκαράδων…
Γιορτές μεταμφιεσμένων.
Κομφετοπόλεμος δικογραφιών, με άκυρες υπογραφές.
Επώνυμες και ανώνυμες.

Χρωματιστές μουτσούνες, μάσκες και «φύκια για μεταξωτές κορδέλες», το νάιλον περιτύλιγμα της αισχρότερης ίσως σκευωρίας που επιχειρήθηκε (από εντελώς ηλιθίους) κατά πολιτικών αντιπάλων.
Εκτός, από την καθοδηγούμενη ψευδορκία «ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ» και παράνομες –επομένως, άκυρες- οι καταθέσεις των «κουκουλοφόρων» μαρτύρων στην επιχείρηση λάσπης κατά της αντιπολίτευσης.

Μια παράλειψη που ενδεχομένως θα βοηθήσει στο να αποκαλυφθεί η ταυτότητα των προστατευόμενων μαρτύρων της υπόθεσης Novartis εκτιμούν ότι έχουν βρει τα νομικά επιτελεία ορισμένων εκ των πολιτικών τα ονόματα των οποίων έχουν εμπλακεί στην υπόθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες η παράλειψη συνίσταται στο ότι η υπαγωγή σε καθεστώς προστασίας θα έπρεπε να υπογράφεται όχι μόνον από την εισαγγελέα Τουλουπάκη και τους δύο άλλους ανακριτές, αλλά και από κάποιον ανώτερο εισαγγελικό λειτουργό, για παράδειγμα έναν αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τέτοια υπογραφή δεν υπάρχει.
Σε μια τέτοια περίπτωση η υπαγωγή των τριών μαρτύρων σε καθεστώς προστασίας δεν είναι σύννομη και θα πρέπει να αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους προκειμένου οι δέκα κατηγορούμενοι να χρησιμοποιήσουν εις βάρος τους όλα τα ένδικα μέσα που προβλέπει ο νόμος.

Όπως εξήγησε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χαράλαμπος Αθανασίου δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται κάποιος προστατευόμενος μάρτυρας μόνο με απόφαση του εισαγγελέα πρωτοδικών.
«Αν μιλάμε για υπόθεση δημοσίου συμφέροντος όπως συμβαίνει με την υπόθεση Novartis χρειάζεται και η σύμφωνη γνώμη του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Όταν πήγα να δω τις δικογραφίες δεν είδα να υπάρχει τέτοια έγκριση. Ρώτησα στη συνέχεια στον Άρειο Πάγο και πληροφορήθηκαν ότι δεν υπάρχει έγκριση. Αυτό σημαίνει ότι οι καταθέσεις είναι άκυρες για έλλειψη προδικασίας» είπε χαρακτηριστικά.

Μέρες μασκαράδων…
Οι καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων που ελήφθησαν την περασμένη Κυριακή 4 Φεβρουαρίου και αναφέρονταν σε δήθεν συναντήσεις με συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά…
Σε «προδημοσίευση» σε κυριακάτικο φύλλο. Που βγαίνει στα περίπτερα το Σάββατο το μεσημέρι.

«Έγκριτος δημοσιογράφος», με κληρονομικό χάρισμα.
Δημοσιεύει, στο «έγκριτο» φύλλο του, τη μαρτυρική κατάθεση πριν τη δώσει ο μάρτυρας.

Μέρες μασκαράδων…
Τι ακούμε τις τελευταίες ώρες:
«Το FBI και το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης εμπλέκουν τον Αντώνη Σαμαρά και τα υπόλοιπα πολιτικά πρόσωπα στην υπόθεση».
Τι πραγματικά συμβαίνει σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας.
Τα στοιχεία του FBI δεν αναφέρουν το όνομα Σαμαρά.
Δεν υπάρχει ούτε λέξη, ούτε γράμμα που να σχετίζεται ο Αντώνης Σαμαράς και τα υπόλοιπα πολιτικά πρόσωπα με τη NOVARTIS στις επιστολές που έχει αποστείλει το FBI στην «εισαγγελέα» διαφθοράς.

Αντίθετα, η «εισαγγελέας» έχει περιλάβει τα ονόματα των πολιτικών στη δική της επιστολή προς το FBI(!!!)
Αυτοεκπληρούμενη προφητεία…

Μέρες μασκαράδων…
Αλλά ο πολιτικός καρνάβαλος που έστησε αυτή την άθλια σκευωρία παρελαύνει για τελευταία φορά φέτος τις Αποκριές.
Και θα καταλήξει όπως κάθε Καρνάβαλος…
ΣΥΝΤΟΜΩΣ

Υ.Γ.
Και τώρα;
Φαρμάκι, το φαρμακοσκάνδαλο από τους ατάλαντους σκηνοθέτες.
Βροντερό, το φιάσκο. Μη αναστρέψιμο το μπούμερανγκ.
Βαρύ, το τσεκούρι που θα πέσει στους συκοφάντες.
Αδιόρθωτοι, κάνουν και νέο λάθος.
Βλέπουν την Προανακριτική «σωσίβιο» που θα φέρει γρήγορα τη λυτρωτική (για αυτούς) παραγραφή…
Από τη μία γκάφα, στην άλλη, οι κύριοι.
Στόχευσαν στο τέλος των αντιπάλων…
Παρελαύνουν ολοταχώς στο δικό τους τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση