GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Οικονόμου προς το Μαξίμου: Θα τους σπάσω τα χέρια αν απλώσουν χέρι στη ΝΔ - ΒΙΝΤΕΟ

Δριμεία επίθεση στο Μέγαρο Μαξίμου για την υπόθεση της Novartis εξαπέλυσε με βαριές εκφράσεις ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμο...

Δριμεία επίθεση στο Μέγαρο Μαξίμου για την υπόθεση της Novartis εξαπέλυσε με βαριές εκφράσεις ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου.
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1, ο κ. Οικονόμου έκανε λόγο για «στημένα πολιτικά παιχνίδια» και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «χωρίς να δω τη δικογραφία, αφού θέλει πολιτικές μαγκιές του Μαξίμου, θα τους πω μια κουβέντα: θα του σπάσω τα χέρια, όταν πάει να τα απλώσει στη Νέα Δημοκρατία. Η κουβέντα θα είναι πολιτική. Θα γίνει το Βατερλώ του ΣΥΡΙΖΑ».
«Δεν τους πήγε καλά το συλλαλητήριο, βλέπουν τη λαϊκή αντίδραση να γιγαντώνεται και σου λέει κάτσε να ρίξω την μπάλα εκεί», σημείωσε.
«Θα βρουν μπροστά τους πολύ σκληρή απάντηση. Αυτοί, οι δολοπλόκοι, που παραβιάζουν κατάφορα το Σύνταγμα και πηγαίνουν στα κανάλια για να κάνουν τους εισαγγελείς και να κουνήσουν το δάχτυλο, το δάχτυλο θα κοπεί», υπογράμμισε ο κ. Οικονόμου.
Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση