GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΒΑΛΑΝ γκαζάκια στην Μαρέβα Μητσοτάκη!

Στόχος εμπρηστικής επίθεσης από αγνώστους έγινε τα ξημερώματα η επιχείρηση «Zeus+Dione», ιδιοκτησίας της συζύγου του Προέδρου της ΝΔ, Μα...

Στόχος εμπρηστικής επίθεσης από αγνώστους έγινε τα ξημερώματα η επιχείρηση «Zeus+Dione», ιδιοκτησίας της συζύγου του Προέδρου της ΝΔ, Μαρέβας Μητσοτάκη, επί της οδού Τάκη 6 στου Ψυρρή.
Το περιστατικό συνέβη στις τρεις τα ξημερώματα και από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές με μαύρισμα της εισόδου. Ο αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός αποτελούνταν από τρία γκάζακια.
Στο σημείο κλήθηκε Πυροσβεστική που δεν χρειάστηκε ωστόσο να επέμβει, ενώ την έρευνα για να διαπιστωθεί ποιοι κρύβονται πίσω από την εμπρηστική επίθεση έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης για το περιστατικό.
Στην "ανελέητη στοχοποίηση από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνα τους" απέδωσε την επίθεση ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.
Την επίθεση καταδίκασε ο ΣΥΡΙΖΑ. "Είναι απόλυτη και απερίφραστη η καταδίκη μας για την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Η προσπάθεια, όμως, του κ. Μητσοτάκη να χρεώσει στην κυβέρνηση την άθλια αυτή ενέργεια είναι επικίνδυνη για τη δημοκρατία και επιβεβαιώνει την ολοκληρωτική του αντίληψη", ανέφερε σε ανακοίνωση η Κουμουνδούρου.

Επίθεση σήμερα το πρωί με γκαζάκια στο γραφείο της συζύγου μου. Εκεί οδηγεί η ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους που έχουν βέβαια στόχο να πλήξουν έμενα. Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση