GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολιόρκησαν συμβολαιογραφείο στην Ακαδημίας - "Εκτίθενται" λένε οι συμβολαιογράφοι - ΦΩΤΟ

Μέλη του κινήματος "Δεν πληρώνω" συγκεντρώθηκαν έξω συμβολαιογραφικό γραφείο διαμαρτυρόμενοι για τους ηλεκτρονικούς πλειστηρια...

Μέλη του κινήματος "Δεν πληρώνω" συγκεντρώθηκαν έξω συμβολαιογραφικό γραφείο διαμαρτυρόμενοι για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Στο σημείο βρίσκονταν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας που δεν τους επέτρεψαν την είσοδο στο κτίριο.

Από την πλευρά του ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείου Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι ο πλειστηριασμός για τον οποίο εξέφρασαν σήμερα τη δυσαρέσκειά τους οι συλλογικότητες, αφορούσε υψηλή οφειλή και είχε ήδη αναβληθεί. Επίσης, αναφέρει ότι για την αναβολή του επίμαχου πλειστηριασμού είχαν ενημερωθεί όλοι οι νόμιμοι εμπλεκόμενοι και ότι ο πλειστηριασμός θα επαναληφθεί.

Αναλυτικότερα, στην ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρεται: «Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου ενημερώνει ότι ο πλειστηριασμός για τον οποίο εξέφρασαν σήμερα Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, τη δυσαρέσκειά τους με τις συνήθεις πλέον μεθόδους διατάραξης της κοινωνικής ειρήνης συλλογικότητες, πρωτοστατούντος προσώπου με κορυφαίο πολιτειακό ρόλο στο παρελθόν, αφορά υψηλή οφειλή και είχε αναβληθεί, καθώς δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον.
Να σημειωθεί, επίσης, ότι για την αναβολή είχαν ενημερωθεί όλοι οι νόμιμοι εμπλεκόμενοι από την περασμένη Παρασκευή και ο πλειστηριασμός θα διενεργηθεί εν ευθέτω χρόνο.
Για μια ακόμα φορά διαπιστώνουμε ότι συλλογικότητες με τη γνωστή πλέον συμπεριφορά τους δεν προσδίδουν κάτι ουσιαστικό στο κοινό συμφέρον.
Με τον δρόμο που έχουν επιλέξει το μόνο που καταφέρνουν είναι να εκτίθενται».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση