GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Οικονόμου: Του συνιστούμε να συγκρατήσει την… “ιερή” του αγανάκτηση

Ανακοίνωση για τα όσα δήλωσε στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1 ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Το κυβερνών κ...

Ανακοίνωση για τα όσα δήλωσε στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1 ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Το κυβερνών κόμμα αναφέρει ότι «κατά τη διάρκεια της παρουσίας του σε εκπομπή της ΕΡΤ, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου, αναφερόμενος στο σκάνδαλο της Novartis, εκτόξευσε απειλές λέγοντας: «Χωρίς να δω τη δικογραφία, αφού θέλει πολιτικές μαγκιές το Μαξίμου, θα τους πω μια κουβέντα: θα του σπάσω τα χέρια, όταν πάει να τα απλώσει στη Νέα Δημοκρατία”. Συνιστούμε στον κ. Οικονόμου να συγκρατήσει την… “ιερή” του αγανάκτηση και να επιδείξει ψυχραιμία».
Καταλήγοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «όλα τα κόμματα θα πρέπει να επιθυμούν τη διαλεύκανση της συγκεκριμένης υπόθεσης και να προστατεύσουν τον δημόσιο διάλογο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση