GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση με μπογιές και καπνογόνα στην τουρκική πρεσβεία στο Βερολίνο - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Μια δυνατή έκρηξη άκουσαν σήμερα το πρωί στις 6:00, οι φύλακες της τουρκικής πρεσβείας στο Βερολίνο και είδαν περίπου τέσσερα άτομα ντυμέ...

Μια δυνατή έκρηξη άκουσαν σήμερα το πρωί στις 6:00, οι φύλακες της τουρκικής πρεσβείας στο Βερολίνο και είδαν περίπου τέσσερα άτομα ντυμένα με μαύρα ρούχα να τρέπονται σε φυγή μετά την πυροδότηση ενός καπνογόνου.

Οι αρχές ανέφεραν ότι οι δράστες πέταξαν επίσης σακούλες με μπογιές στον τοίχο της πρεσβείας. Τα χρώματα – κόκκινο, πράσινο και κίτρινο – ενδέχεται να αντιστοιχούσαν σε εκείνα της κουρδικής σημαίας.
(φωτο: EPA)
Σύμφωνα με την αστυνομία ένας οδηγός ταξί ανέφερε ότι είδε κροτίδες να πυροδοτούνται σε θάμνους κοντά στην πρεσβεία και ότι κάποιος είχε τοποθετήσει συρματόπλεγμα κατά μήκος μιας εξόδου του κτιρίου της πρεσβείας.
Η πρεσβεία καταδίκασε τις επιθέσεις με ανάρτησή της στο twitter και σημείωσε ότι «υποστηρικτές τρομοκρατικών οργανώσεων» ίσως είναι αυτοί που βρίσκονται πίσω από το περιστατικό.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση