GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξέσπασε "σοκολατοπόλεμος" στην Πάτρα: Το γλυκό έθιμο του Καρναβαλιού - ΦΩΤΟ

Ένας… ιδιαίτερος και διαφορετικός «πόλεμος» ξέσπασε στην Πάτρα. Ο σοκολατοπόλεμος, ένα γλυκό έθιμο του Πατρινού Καρναβαλιού, προκάλεσε γέ...

Ένας… ιδιαίτερος και διαφορετικός «πόλεμος» ξέσπασε στην Πάτρα. Ο σοκολατοπόλεμος, ένα γλυκό έθιμο του Πατρινού Καρναβαλιού, προκάλεσε γέλιο και χαρούμενη διάθεση στο συγκεντρωμένο πλήθος το μεσημέρι του Σαββάτου.
Η διαδρομή Αγίου Ανδρέου – Αράτου – Μαιζώνος –Πλατεία Γεωργίου Α΄ (κάτω μέρος)-Μαιζώνος- Γούναρη -Κορίνθου-Πλατεία Γεωργίου Α΄(πάνω μέρος)–Κορίνθου-Κολοκοτρώνη-Μαιζώνος-Πλατεία Γεωργίου Α΄ (κάτω μέρος)-Μαιζώνος-Πατρέως- Όθωνος Αμαλίας μέχρι την Γούναρη… γέμισε σοκολάτες. Τα οχήματα των σοκολατοριχτών συνοδεύονταν από τους Στρατηγούς και το τζιπ τους.
Δυο δυναμικά δρώμενα με τη σφραγίδα των σοκολατοριχτών έγιναν στο ξενοδοχείο «Αστήρ» και στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου Α΄ στη συμβολή με την οδό Γεροκωστοπούλου όπου τα οχήματα Στρατηγών και σοκολατοριχτών στάθμευσαν επί αρκετή ώρα προκαλώντας τις θερμές εκδηλώσεις του κοινού.

Ο αναλλοίωτος και εξαιρετικά ανθεκτικός στο πέρασμα του χρόνου σοκολατοπόλεμος με τις γνωστές συναρπαστικές ρίψεις σοκολατών από τους συλλόγους «Σοκολατορίχτες», «Σοκολατομαχίες», «Σοκολατοδρομίες», Σοκολατομανίες» και «Σοκολατοπαίχτες» έδωσε χρώμα στο κέντρο της Πάτρας με τους σοκολατορίχτες από το όχημά τους να προσφέρουν ευθυμία και να προγλυκαίνουν τον κόσμο ενόψει της ποδαράτης παρέλασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση