GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φθηνά την γλίτωσε ο Σάντσες για την υπόθεση φοροδιαφυγής

Σε συμβιβασμό με την ισπανική δικαιοσύνη κατέληξαν οι εκπρόσωποι του Αλέξις Σάντσες που δήλωσε ένοχος για φοροδιαφυγή ύψους ενός εκατομμυ...

Σε συμβιβασμό με την ισπανική δικαιοσύνη κατέληξαν οι εκπρόσωποι του Αλέξις Σάντσες που δήλωσε ένοχος για φοροδιαφυγή ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, για τα έτη 2012 και 2013, όταν αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα.
Στον Χιλιανό άσο, νυν παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επιβλήθηκε εξωδικαστικά ποινή φυλάκισης 16 μηνών με αναστολή, και η υπόθεση κλείνει χωρίς να απαιτηθεί ακροαματική διαδικασία.
Ο Σάντσες προστίθεται στην... αλυσίδα παικτών και προπονητών που καταδικάζονται για φοροδιαφυγή από την ισπανική δικαιοσύνη. Όπως στην περίπτωση του Λιονέλ Μέσι και άλλων αστέρων, η παράβαση έγκειται στην απόδοση μέρους των αμοιβών υπό τη μορφή δικαιωμάτων εικόνας (image rights), με τα αναλογούντα ποσά να κατατίθενται σε φορολογικούς «παραδείσους», ξεφεύγοντας από την... τσιμπίδα της εφορίας.
Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση