GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγνωστο παρασκήνιο από τη συνάντηση Τσίπρα- Μητσοτάκη για το Σκοπιανό: Έχω ευθύνη απέναντι στη χώρα, είπε ο πρωθυπουργός

Το τι ακριβώς ειπώθηκε κατά τη συνάντηση που είχε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητ...

Το τι ακριβώς ειπώθηκε κατά τη συνάντηση που είχε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με το Σκοπιανό, αποκάλυψε κυβερνητική πηγή.
Η τελευταία, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας διαμήνυσε στον κ. Μητσοτάκη "έχω ευθύνη απέναντι στη χώρα".
Στην ένσταση που, κατά πληροφορίες, έθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ, ότι η κυβέρνηση ανέσυρε το ονοματολογικό με μικροπολιτικούς σκοπούς, αποσκοπώντας στη διάσπαση της ΝΔ, ο κ. Τσίπρας του αντέτεινε ότι όσο κάθομαι εγώ στην καρέκλα αυτή (σ.σ. του πρωθυπουργού), έχω ευθύνη στη χώρα και στην ιστορία της.
Ταυτοχρόνως, ο κ. Τσίπρας κατέδειξε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τη στόχευση, τη δική του και της κυβέρνησης, αναφορικά με τις σχέσεις με την ΠΓΔΜ, λέγοντας ότι όσο περνάει από το χέρι μου, θα το λύσω.
Διαβεβαίωσε δε, το συνομιλητή του ότι δεν πήρε τη σχετική πρωτοβουλία επίλυσης του ζητήματος, ούτε για να διχάσω ούτε για να ενώσω κανέναν, για να προσθέσει, πρέπει να το λύσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση