GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανέβηκε το "θερμόμετρο" της έντασης μεταξύ Ισραήλ- Ιράν στη Σύνοδο του Μονάχου

Ανέβηκε το "θερμόμετρο" της έντασης στη Σύνοδο του Μονάχου για την Ασφάλεια. Η ομιλία του πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετ...

Ανέβηκε το "θερμόμετρο" της έντασης στη Σύνοδο του Μονάχου για την Ασφάλεια. Η ομιλία του πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου προκάλεσε την έντονη αντίδραση του υπουργού Εξωτερικών του Ιράν, Μοχάμαντ Ζαρίφ, ο οποίος χαρακτήρισε τον Ισραηλινό πρωθυπουργό "καρικατούρα τσίρκου".
Ο Νετανιάχου είχε προειδοποιήσει την Τεχεράνη με αντίποινα στην περίπτωση που επιτεθεί στη χώρα του από τη Συρία.
"Υπήρξατε μάρτυρες μιας καρικατούρας τσίρκου σήμερα το πρωί, στην οποία δεν αξίζει καν να απαντήσουμε" είπε ο Ζαρίφ.
Νωρίτερα, ο Νετανιάχου έδειξε στους συμμετέχοντες στο πάνελ ένα μεταλλικό αντικείμενο που υποστήριξε ότι προέρχεται από το ιρανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος που καταρρίφθηκε την περασμένη εβδομάδα στον εναέριο χώρο του Ισραήλ.
Ο Ζαρίφ από την πλευρά του είπε ότι η κατάρριψη ενός ισραηλινού μαχητικού το οποίο βομβάρδισε θέσεις των Ιρανών στη Συρία διέλυσε τον "μύθο" του "ανίκητου" Ισραήλ.
"Το Ισράηλ χρησιμοποιεί την επιθετικότητα ως πολιτική εναντίον των γειτόνων του", συνέχισε, κατηγορώντας την ισραηλινή κυβέρνηση για "μαζικά αντίποινα εναντίον των γειτονικών χωρών και καθημερινές εισβολές στη Συρία και τον Λίβανο".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση