GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς θα διαμορφωθεί η βαθμολογία αν τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ

Την ώρα που έβγαιναν στον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού για το ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής, ο προπονητής...

Την ώρα που έβγαιναν στον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού για το ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής, ο προπονητής των Ερυθρολεύκων, Όσκαρ Γκαρθία, δέχτηκε ένα αντικείμενο στο πρόσωπο από χούλιγκαν του ΠΑΟΚ.
Πλέον ο Δικέφαλος του Βορρά κινδυνεύει με τιμωρία. Σύμφωνα με το άρθρο 15, παρ. 3 ε, εφόσον το παιχνίδι δεν ξεκινήσει, προβλέπεται μέχρι και αφαίρεση τριών βαθμών. Αυτή τη στιγμή ο βαθμολογικός πίνακας έχει ως εξής:
1. ΠΑΟΚ 52
2. ΑΕΚ 50*
3. Ολυμπιακός 43**
4. Ατρόμητος 42
Αν αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τον ΠΑΟΚ (όπως είχε συμβεί με τον Παναθηναϊκό όταν είχε τραυματιστεί ο Βλάνταν Ίβιτς από κουτάκι μπύρας τον προηγούμενο Μάιο) τότε η νέα βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ -με δεδομένα, πρώτον ότι αύριο Δευτέρα είναι προγραμματισμένο το Ατρόμητος-ΑΕΚ, και πως έχουν ήδη αφαιρεθεί τρεις βαθμοί από τον Ολυμπιακό για τα επεισόδια μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη (εκκρεμεί η εκδίκαση της έφεσης), διαμορφώνεται ως εξής:
1. ΑΕΚ 50*
2. ΠΑΟΚ 49
3. Ολυμπιακός 46**
4. Ατρόμητος 42
* Η ΑΕΚ με αγώνα λιγότερο, τον αυριανό εναντίον του Ατρόμητου στο Περιστέρι.
** Εκκρεμεί η έφεση του Ολυμπιακού για τους -3 βαθμούς από τον αγώνα εναντίον της ΑΕΚ και η εκδίκαση της υπόθεσης του ΠΑΟΚ για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Πηγή πληροφοριών: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση