GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφθασαν στη Νότια Κορέα οι τσιρλίντερ του Κιμ Γιονγκ Ουν - ΦΩΤΟ

Φορώντας κόκκινα παλτό και μαύρα γούνινα καπέλα πάνω από 200 Βορειοκορεάτισσες μαζορέτες έφτασαν σήμερα στη Νότια Κορέα για τους Χειμεριν...

Φορώντας κόκκινα παλτό και μαύρα γούνινα καπέλα πάνω από 200 Βορειοκορεάτισσες μαζορέτες έφτασαν σήμερα στη Νότια Κορέα για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που ξεκινούν την Παρασκευή.
Οι 229 μαζορέτες του Κιμ Γιονγκ Ουν τράβηξαν τα φλας των φωτογράφων και συνομίλησαν με τους δημοσιογράφους που τις περίμεναν.




Η Βόρεια Κορέα έχει στείλει και στο παρελθόν μαζορέτες στη Σεούλ για αθλητικές εκδηλώσεις το 2002, το 2003 και το 2005 με τις συγχρονισμένες χορεύτριες να προσφέρουν ένα μοναδικό θέματα στα πλήθη της Νότιας Κορέας που τις είχαν χαρακτηρίσει «στρατιά ομορφιάς».
Μάλιστα το 2005 μία από αυτές τις μαζορέτες ήταν η Ri Sol-Ju, η οποία είναι τώρα σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν.
H συμμετοχή της Βόρειας Κορέας στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, θεωρείται ως ένα βήμα για εξομάλυνση των σχέσεων μεταξύ Πιονγκιάνγκ και Σεούλ, ωστόσο αναλυτές εκτιμούν ότι αυτό δεν θα επηρεάσει τις φιλοδοξίες του Κιμ Γιονγκ Ουν όσο αφορά τα πυρηνικά.
Κατά την τελετή έναρξης των Αγώνων η Βόρεια και η Νότια Κορέα θα παρελάσουν με κοινή σημαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση