GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χιονίζει στα προάστια της Θεσσαλονίκης - Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά

Χιονίζει από τα ξημερώματα στα προάστια της Θεσσαλονίκης, σε Ωραιόκαστρο, Φίλυρο, Χορτιάτη, Ασβεστοχώρι και Εξοχή, καθώς και στα δυτικότε...

Χιονίζει από τα ξημερώματα στα προάστια της Θεσσαλονίκης, σε Ωραιόκαστρο, Φίλυρο, Χορτιάτη, Ασβεστοχώρι και Εξοχή, καθώς και στα δυτικότερα τμήματα του νομού. Ήδη αρκετά σχολεία στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνουν κλειστά για προληπτικούς λόγους.
Κλειστός είναι ο δρόμος στην επαρχιακή οδό Χορτιάτη-Αγ. Βασιλείου από τις 3 τα ξημερώματα.
Τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά βρίσκονται σε Χορτιάτη, Ασβεστοχώρι, Φίλυρο και Εξοχή, στον διευρυμένο δήμο Ωραιοκάστρου και στις Δημοτικές Ενότητες Βερτίσκου, Λαχανά και Σοχού.
Στις περιοχές του δήμου Πυλαίας Χορτιάτη υπάρχει σφοδρή χιονόπτωση από αργά το βράδυ με χιονοθύελλα.
Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, ωστόσο, η κατάσταση στους κύριους άξονες είναι ομαλή. Τα λεωφορεία λειτουργούν χωρίς αλυσίδες και είναι δυνατή η πρόσβαση στο Νοσοκομείο Παπανικολάου.
Η βροχή που πέφτει στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να μετατραπεί σε χιονόπτωση ακόμη και στο κέντρο με τη θερμοκρασία να σημειώνει κάθετη πτώση στο -1.
Πηγή πληροφοριών: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση