GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη: Ο ρόλος του ένστολου "Χάρη" στη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

...

Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, που δολοφονήθηκε στο Β’ νεκροταφείο, φέρνει το DNA άγνωστου άνδρα το οποίο εντοπίστηκε στα νύχια της, καθώς διευρύνει τον κύκλο των εμπλεκόμενων στην υπόθεση.

Σύμφωνα με την Espresso, ο καθ' ομολογία δολοφόνος θα περάσει εκ νέου το κατώφλι του ανακριτή, αυτή τη φορά για να αναγνωρίσει τον αστυνομικό που κατονομάζει ως έναν εκ των ηθικών αυτουργών που του ανέθεσαν τη "βρόμικη δουλεία".

Τα νέα ευρήματα των Αρχών από τη λήψη βιολογικού υλικού κάτω από τα νύχια της άτυχης εφοριακού γεννούν ερωτήματα για το εάν ο Εμμανουήλ Εσσατζανιάν - Σοροπίδης έδρασε έχοντας συνεργό. Σύμφωνα με τα ευρήματα αυτά, εντοπίστηκε το "ορφανό" DNA άγνωστου μέχρι στιγμής προσώπου, με το οποίο φαίνεται πως ήρθε σε επαφή η 32χρονη, χωρίς ωστόσο αυτό να λειτουργεία απαλλακτικά για τον 58χρονο κατηγορούμενο. Και αυτό γιατί το δικό του DNA μαζί με βιολογικό υλικό της Δώρας, έχει εντοπιστεί στις ματωμένες χαρτοπετσέτες με τις οποίες ο καθ' ομολογία δολοφόνος σκούπισε τα χέρια του μετά το έγκλημα και στη συνέχεια τις πέταξε στον χώρο του νεκροταφείου.

Στην τελευταία συμπληρωματική απολογία που έδωσε στον ανακριτή ο 58χρονος υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι η Δώρα Ζέμπερη ήταν ακόμα ζωντανή όταν την άφησε και πως "άλλοι αποτελείωσαν τη δουλειά".

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, θα κληθεί να αναγνωρίσει τον αστυνομικό που ο ίδιος κατονομάζει ως "Χάρη" και που όπως αναφέρει όχι μόνο είχε ρόλο μεσάζοντα, αλλά "προσπάθησε να του κλείσει το στόμα" κατά τη διάρκεια της κράτησής του στο Τμήμα Μεταγωγών.

"Τον ξαναείδα στο Μεταγωγών όταν προσπάθησε να μου βάλει στο στόμα ένα χάπι, αλλά δεν το κατάπια. Ήταν ποντικοφάρμακο. Ο Χάρης, πριν μου δώσει το χάπι, με χτυπούσε μαζί με έναν άλλο στο Μεταγωγών και το τραβούσε με το κινητό του. Δεν τα είπα όλα αυτά στις προηγούμενες απολογίες μου, γιατί φοβόμουν για την κόρη μου, αλλά τώρα είναι ασφαλής" είπε ο 58χρονος για τον "Χάρη" στην απολογία του.

Ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη θα καταθέσει αίτημα στον δικαστικό λειτουργό να καλέσει συγκεκριμένους μάρτυρες από το εργασιακό περιβάλλον της για να δώσουν πληροφορίες για τις απειλές που δεχόταν. Μεταξύ άλλων θα είναι και η κολλητή φίλη και συνάδελφος της άτυχης 32χρονης, που φέρεται ότι γνωρίζει τι ακριβώς συνέβαινε στη δουλειά της.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση