GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι αναφέρουν οι απειλητικές επιστολές που εστάλησαν στον Κοτζιά

Δύο απειλητικές επιστολές έχουν σταλεί στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μια είναι δακτυλογραφημένη ενώ η ά...

Δύο απειλητικές επιστολές έχουν σταλεί στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μια είναι δακτυλογραφημένη ενώ η άλλη χειρόγραφη. Και οι δύο είναι ανυπόγραφες, ενώ δεν είχε ξεκαθαριστεί εάν πρόκειται για διαφορετικούς αποστολείς.
Όλες έχουν σταλεί προς έλεγχο στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για την αναζήτηση αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού ώστε να εντοπιστούν οι αποστολείς, ενώ την υπόθεση ερευνά η Κρατική Ασφάλεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη επιστολή στον κ. Κοτζιά αναφέρει ότι επιφυλάσσουν τρεις σφαίρες για εκείνον και την οικογένειά του, ενώ στη δεύτερη γίνεται λόγος για είσοδο του στρατού στη Βουλή.

1 σχόλιο

  1. "Τρεις Σφαίρες ... με άδεια της Τρόικας ΤΩΝ Μνημονιακών!!!"


    Εμείς το μεταφράζουμε και Είναι Απειλές Αυτών που ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΜΟΓΕΙΝΕΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ!!!

    Είναι "Κύκλοι Της Ανωμαλίας" στην Αμερικρατούμενη Αποικία!!!
    Οι "Κύκλοι Της Ανωμαλίας" παίζουν ΌΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!
    ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ! Δεν Απευθύνονται στον Κοτζιά ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

    Στο ΙΔΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ/ΠΝΕΥΜΑ/ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΜΜΕ (Έντυπα/e-Εντυπα-Ραδιόφωνα)!!! Προσέξτε και θα καταλάβετε! ΟΥΔΕΙΣ ΜΙΛΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΕΜΨΥΧΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ (όπως ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ (ΟΜΟΡΦΗ/Τσιτσάνη) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

    ΌΛΑ ΤΑ ΜΜΕ (ακόμη και Αυτά που το παίζουν ... κριτικά) (και ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ) ΕΙΝΑΙ ΣΕ GLEICHSCHALTUNG όπως έκανε το NSDAP/Hitler/Goebels το 1933!!! Σε λίγο/σύντομα η Ε.Ε. θα Εφαρμόσει ΠΛΗΡΩΣ (Προς στιγμή ... 85%) το Ermächtigungs Gesetz ξανά Εφαρμογή της NSDAP το 1933!!!

    Η Επιχειρηματολογία Τους Προδίδει Την Υποταγή/Υποτέλεια/Υποδούλωση Τους! Και Χρησιμοποιούν ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ (και η Αριστερά/Κουμουνιστική) την "Χρυσή Αυγή" ΩΣ Αλλοθι ΏΣ Προπέτασμα Καπνού για να Κρυφτούν Από Την Αλήθεια Από Τον ... Ήλιο Της Δικαιοσύνης!!!




    ΥΓ1. Ο Αδόλφος ο Μέντωρ της "Χρυσής Αυγής" (κωδικός για Χίτλερ Αντολφ) και η Παρέα Του ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ!!! Θεωρούσε ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ και Αυτοί που Υπάρχουν είναι και βρίσκονται στην Αττική και Πελοπόννησο! Μάλιστα για Την Κρήτη έλεγε Είναι Νησί von Bastarden/των Μπαστάρδων!!! Γιαυτό ΕΔΩΣΕ (και θα Έδινε μετά την Ολοκληρωτική Τους Νίκη Την Μακεδονία και λίγο Θράκη στους Βούλγαρους την υπόλοιπη Θράκη στους Τούρκους! Την Ήπειρο και ένα μέρος της Θεσσαλίας στους ... Αλβανούς!!!) Αυτά που Εδωσε στην τετραπλή Κατοχή (Ιταλία Γερμανία Βουλγαρία Αλβανία)!!! Ευτυχώς Που Υπήρχε η Σοβιετική Ενωση και Το Σταλινγράντ (και το 40 ΜΑΣ και Το ΕΑΜ/ΕΛΑΣ)!!!

    ΥΓ2. ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΤΙΤΟ! ΟΥΔΕΜΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση