GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο «Κιμ» και ο «Τραμπ» μαζί στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες - Προκάλεσαν αναστάτωση - ΒΙΝΤΕΟ

Ο «Ντόναλντ Τραμπ» και ο «Κιμ Γιονγκ Ουν» προκάλεσαν αναστάτωση στην τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων. Οι σωσίες του Αμερ...

Ο «Ντόναλντ Τραμπ» και ο «Κιμ Γιονγκ Ουν» προκάλεσαν αναστάτωση στην τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.
Οι σωσίες του Αμερικανού και του Βορειοκορεάτη ηγέτη μπήκαν στους χώρους του Τύπου, προτού τους διώξει η ασφάλεια. Πάντως ο «Κιμ»- ή Χάουαρντ Χ όπως είναι το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο- επέμεινε ότι δεν τους πέταξαν έξω. Και ευχαρίστησε τους διοργανωτές για αυτό.
«Προσπαθήσαμε να μπούμε στα δημοσιογραφικά για να χαιρετίσουμε τους αθλητές. Δεν μας πέταξαν έξω, είχαμε εισιτήρια. Μας κυνηγούσε μια ομάδα δημοσιογράφων, οπότε η ασφάλεια μας οδήγησε στις θέσεις μας», είπε, ενώ πρόσθεσε ότι είχαν και... συνοδεία ασφαλείας.
Πάντως, δεν κατάφεραν να πλησιάσουν τον Αμερικανό αντιπρόεδρο, Μάικ Πενς, και την αδελφή του Βορειοκορεάτη ηγέτη, Κιμ Γιο Γιονγκ, οι οποίοι ήταν στις θέσεις των επισήμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση