GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα συλλυπητήρια ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ για τον θάνατο του δημοσιογράφου Μιχάλη Κατσίγερα

Τη θλίψη και τα συλλυπητήριά τους εξέφρασαν με ανακοινώσεις τους ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ για τον θάνατο του δημοσιογράφου Μιχάλη Κατσίγερα. Η ...

Τη θλίψη και τα συλλυπητήριά τους εξέφρασαν με ανακοινώσεις τους ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ για τον θάνατο του δημοσιογράφου Μιχάλη Κατσίγερα.
Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
"Ο οξυδερκής «Φιλίστωρ» της Καθημερινής, ο αρθρογράφος, ο άνθρωπος που επιμελούνταν επί σειρά ετών την πρώτη σελίδα της εφημερίδας, ο συντάκτης ύλης με τις σπουδές θεατρολογίας, υπήρξε ένας διανοούμενος της δημοσιογραφίας. Σεβαστός από όλους, πέρα από ιδεολογικές και πολιτικές διαφορές. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του", τονίζει σε ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Η ανακοίνωση της ΝΔ
«Η δημοσιογραφική οικογένεια έγινε φτωχότερη με την απώλεια του συναδέλφου Μιχάλη Κατσίγερα», αναφέρεται σε ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και συνεχίζει:
«Συνεπής, εργατικός και οξυδερκής, φρόντιζε μέσα από την διαισθητική του ματιά να δίνει μια διαφορετική οπτική σε γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας. Ξεχωριστή θέση στην καρδιά του είχε η ιστορία του τύπου και η πολιτική ιστορία, για τις οποίες είχε πλούσιο συγγραφικό έργο. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση