GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιοι είναι πίσω από την επίθεση με μπογιές στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη

Την ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη με μπογιές και συνθήματα στους τοίχους ανέλαβαν «αναρχικοί/αναρχικές», ό...

Την ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη με μπογιές και συνθήματα στους τοίχους ανέλαβαν «αναρχικοί/αναρχικές», όπως υπογράφουν σε κείμενο που αναρτήθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Η ανάρτηση συνοδεύεται και με σχετικές φωτογραφίες, ενώ το κείμενο αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: «Σήμερα το μεσημέρι μερικές συντρόφισσες και σύντροφοι παρεμβήκαμε στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη, γράφοντας στην πρόσοψη: “Η ιστορία σου ξεκινάει από το βουνό και καταλήγει στον εθνικό βούρκο της πλατείας Συντάγματος”. Στη συνέχεια πετάξαμε μπογιές και αποχωρήσαμε.
Ο Μίκης θα είναι αύριο κεντρικός ομιλητής στο “συλλαλητήριο για το Μακεδονικό”, παίρνοντας θέση στην ανασυγκρότηση του εθνικού κορμού, μαζί με όλο τον εθνικιστικό, πατριωτικό συρφετό, την ίδια ώρα που η επίθεση στους “από τα κάτω” εντείνεται με αντιαπεργιακούς νόμους, πλειστηριασμούς πρώτων κατοικιών κλπ συμβάλλοντας στην γενικότερη υποτίμηση των ζωών μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση