GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση Πολάκη σε Βενιζέλο και Σαλμά

Επίθεση στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο και τον τέως αναπληρωτή υπουργό Υγείας Μάριο Σαλμά για την υπόθεση της Novartis κ...

Επίθεση στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο και τον τέως αναπληρωτή υπουργό Υγείας Μάριο Σαλμά για την υπόθεση της Novartis και τους προστατευόμενους μάρτυρες εξαπολύει μέσω Facebook ο Παύλος Πολάκης.
Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αναφέρεται στη δήλωσή του κ. Βενιζέλου στον ΣΚΑΪ ότι «αυτοί οι μάρτυρες νομίζουν οι δύστυχοι ότι θα είναι εσαεί προστατευμένοι» αναφέροντας στην ανάρτησή του: «Μεγαλύτερη απόδειξη ΕΝΟΧΗΣ από αυτή την ευθεία απειλή δεν μπορεί να υπάρξει!!!Το τραγικό είναι ότι εκτοξεύεται από αυτόν που έφτιαξε το νόμο περι (ΜΗ) ευθύνης υπουργών ,από αυτόν που έλεγε πως οι λογαριασμοί από τις μίζες του Τσοχατζόπουλου ήταν αριθμοί τηλεφώνου!!!!!!!....Έτσι... ΝΑ ΤΑΡΑΖΕΣΑΙ…..».

Ο κ. Πολάκης, όμως, επιτίθεται και στον Μάριο Σαλμά, ο οποίος σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ υποστήριξε: ««Σας λέω ένα πράγμα οι μάρτυρες αυτοί που κατέθεσαν εδώ –ας τους άλλαξαν ταυτότητα- θα βρεθούν και θα τιμωρηθούν. Είναι μικρή η Ελλάδα». Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στην ανάρτησή του αναφέρει: «Δεν φτάνει η λουμπινια που έκανες με τη διαγνωστική αρθροσκόπηση των 1500!!! ευρω την οποία ανακαλύψαμε ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΑΜΕ και παίρνουμε και τα χρήματα πίσω.....απειλείς και τους μάρτυρες!!!! Δεν είσαι ο επιθεωρητής Κλουζώ, κατηγορούμενος για χρηματισμό είσαι, ΨΑΞΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΣΟΥ...».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση