GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπέρ του συλλαλητηρίου ο Σαμαράς. Γεύμα με Μητσοτάκη στην Καλαμάτα

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας.  Σε γεύμα στην Καλαμάτα την Πέμπτη το βράδυ παρακάθισαν με θέμα το Σκοπιανό και άλλα θέματα της επικαιρότητας ο...

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας. 

Σε γεύμα στην Καλαμάτα την Πέμπτη το βράδυ παρακάθισαν με θέμα το Σκοπιανό και άλλα θέματα της επικαιρότητας ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη όπου πραγματοποιεί περιοδεία στην περιοχή. Οι δύο άνδρες συζήτησαν τους χειρισμούς στο Σκοπιανό ενώ υπέρ του συλλαλητηρίου της Κυριακής, το οποίο θα γίνει την Κυριακή 4 του μηνός στην Αθήνα με αφορμή το ονοματολογικό της πΓΔΜ, ετάχθη ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Πολιτικό δείπνο Μητσοτάκη - Σαμαρά χαρακτήρισε ο τοπικός τύπος στο εστιατόριο "Καννά" στην Μαρίνα της Καλαμάτας την συνάντηση και αναφέρει:
"Η συνάντηση των δύο ανδρών πραγματοποιείται υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας και το "μενού" της σίγουρα θα δώσει τροφή συζήτησης τις επόμενες ημέρες. Ασφαλείς πληροφορίες μας αναφέρουν ότι κυριαρχεί το Σκοπιανό και κυρίως η στάση των δύο σε σχέση με την τακτική, που πρέπει να ακολουθηθεί στο φλέγον θέμα με φόντο το συλλαλητήριο της Κυριακής".

Μιλώντας σε δημοσιογράφους το πρωί της Παρασκευής, 2 Φεβρουρίου, ανήμερα της εορτής της Υπαπαντής ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε:
«Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για την Χριστιανοσύνη και την Μεσσηνία. Την Κυριακή θα είναι μια μεγάλη ημέρα για την Ελλάδα».
Βίντεο:
https://t.co/roIdqHrTnm">pic.twitter.com/roIdqHrTnm

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση