GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τόσκας για συλλαλητήριο: Εντολή να απομονωθούν τα ακραία στοιχεία - Ποινικές ευθύνες σε όσους μιλάνε για σφαίρες και αίμα - ΒΙΝΤΕΟ

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, αναφέρθηκε στα μέτρα που έχουν ληφθεί εν όψει του συλλαλητηρίου σε συνέντευξη του στο &qu...

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, αναφέρθηκε στα μέτρα που έχουν ληφθεί εν όψει του συλλαλητηρίου σε συνέντευξη του στο "Καλημέρα Ελλάδα".
"Έχω δώσει εντολές στην ηγεσία της ΕΛΑΣ να εφαρμοστούν σχέδια για να έχουμε μια ήρεμη συγκέντρωση. Πιστεύω και οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου θα πάρουν και αυτοί τα μέτρα τους ώστε και να απομονωθούν τα ακροδεξιά στοιχεία ή και τα προβοκατόρικα στοιχεία και να μην υπάρξει κανένα παρατράγουδο ώστε και η έκφραση της γνώμης των πολιτών να γίνει και να μη διασαλευτεί η τάξη στην πόλη. Το κύριο κλίμα δεν καθορίζεται από τους ακραίους της μιας πλευράς ή της άλλης, ούτε από τις επιστολές κατά του υπουργού Εξωτερικών" δήλωσε.
"Το κύριο κλίμα δεν θα διαμορφωθεί από ακραίες φωνές και ξέρετε έχουν και ποινικές ευθύνες και αναζητούνται οι ποινικές ευθύνες κάποιων που στέλνουν τέτοιες επιστολές ή βγαίνουν δημόσια και μιλάνε για σφαίρες. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα κάποιοι και κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία του τρελού, του φανατικού, του ιδιόμορφου, να βγαίνουν και να εκφράζονται με αυτόν τον τρόπο, να διεγείρουν μισαλλοδοξία και φανατισμό στις κρίσιμες στιγμές του έθνους" τόνισε.
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

1 σχόλιο

  1. "Τρεις Σφαίρες ... με άδεια της Τρόικας ΤΩΝ Μνημονιακών!!!"


    Εμείς το μεταφράζουμε και Είναι Απειλές Αυτών που ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΜΟΓΕΙΝΕΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ!!!

    Είναι "Κύκλοι Της Ανωμαλίας" στην Αμερικρατούμενη Αποικία!!!
    Οι "Κύκλοι Της Ανωμαλίας" παίζουν ΌΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!
    ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ! Δεν Απευθύνονται στον Κοτζιά ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

    Στο ΙΔΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ/ΠΝΕΥΜΑ/ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΜΜΕ (Έντυπα/e-Εντυπα-Ραδιόφωνα)!!! Προσέξτε και θα καταλάβετε! ΟΥΔΕΙΣ ΜΙΛΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΕΜΨΥΧΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ (όπως ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ (ΟΜΟΡΦΗ/Τσιτσάνη) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

    ΌΛΑ ΤΑ ΜΜΕ (ακόμη και Αυτά που το παίζουν ... κριτικά) (και ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ) ΕΙΝΑΙ ΣΕ GLEICHSCHALTUNG όπως έκανε το NSDAP/Hitler/Goebels το 1933!!! Σε λίγο/σύντομα η Ε.Ε. θα Εφαρμόσει ΠΛΗΡΩΣ (Προς στιγμή ... 85%) το Ermächtigungs Gesetz ξανά Εφαρμογή της NSDAP το 1933!!!

    Η Επιχειρηματολογία Τους Προδίδει Την Υποταγή/Υποτέλεια/Υποδούλωση Τους! Και Χρησιμοποιούν ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ (και η Αριστερά/Κουμουνιστική) την "Χρυσή Αυγή" ΩΣ Αλλοθι ΏΣ Προπέτασμα Καπνού για να Κρυφτούν Από Την Αλήθεια Από Τον ... Ήλιο Της Δικαιοσύνης!!!




    ΥΓ. Ο Αδόλφος και η Παρέα Του ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ!!! Θεωρούσε ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ και Αυτοί που Υπάρχουν είναι και βρίσκονται στην Αττική και Πελοπόννησο! Μάλιστα για Την Κρήτη έλεγε Είναι Νησί von Bastarden/των Μπαστάρδων!!! Γιαυτό ΕΔΩΣΕ (και θα Έδινε μετά την Ολοκληρωτική Τους Νίκη Την Μακεδονία και λίγο Θράκη στους Βούλγαρους την υπόλοιπη Θράκη στους Τούρκους! Την Ήπειρο και ένα μέρος της Θεσσαλίας στους ... Αλβανούς!!!) Αυτά που Εδωσε στην τετραπλή Κατοχή (Ιταλία Γερμανία Βουλγαρία Αλβανία)!!! Ευτυχώς Που Υπήρχε η Σοβιετική Ενωση και Το Σταλινγράντ (και το 40 ΜΑΣ και Το ΕΑΜ/ΕΛΑΣ)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση