GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το σχόλιο του ΚΚΕ για τον ανασχηματισμό

"Η ηθική μιας κυβέρνησης δεν κρίνεται μόνο απ’ το αν κάποιοι υπουργοί της απολαμβάνουν προκλητικά προνόμια, αλλά κυρίως από την πολι...

"Η ηθική μιας κυβέρνησης δεν κρίνεται μόνο απ’ το αν κάποιοι υπουργοί της απολαμβάνουν προκλητικά προνόμια, αλλά κυρίως από την πολιτική που αυτή υλοποιεί υπηρετώντας συνολικά την κοινωνική τάξη των προνομιούχων, δηλαδή του κεφαλαίου, σε βάρος του λαού", αναφέρει σε σχόλιο του το ΚΚΕ για τον ανασχηματισμό και προσθέτει:
"Αυτό κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και αυτό θα συνεχίσει να κάνει πιο εντατικά και μετά τον “εξ ανάγκης” ανασχηματισμό".

1 σχόλιο

  1. ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ (ΣΥΜΠΕΜΠΥΚΝΩΜΕΝΑ) ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

    - Επιγραμματικά -

    1. Ο Αντικουμμουνισμός Είναι Ανθελληνισμός και Εθνικά Επικίνδυνος βλ. Ιστορία της Χώρας!

    2. Το ΚΚΕεσωτερικού Είτανε μια ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΜΚΟ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗΣ!

    3. Ο "Αριστερόστροφος Φασισμός/Εθνομηδενισμός" που Είπε ο Μίκης Είναι ΣΩΣΤΟ!

    4. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ με ΕΛΙΤΟΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ επιπέδου Λακέδων!

    5. Η Σημερινή Αναδόμηση/Ανασχηματισμός με ... ΡΕΠΟΥΣΗ Υφ. Άμυνας είναι επιβεβαίωση των άνω Σημείων!

    6. Αυτή η Κυβέρνηση Των Ξένων Αφεντικών και Το Αυτό Ραγιαδολακέδικο Πολιτικό/Πολιτειακό Ανθελληνικό Σύστημα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΕΚΡΙΖΩΘΕΙ ΌΧΙ ΟΠΩΣ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ 67 Αλλά ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ/ΡΙΖΙΚΑ!!! .... ίσως ΈΝΑ ΝΕΟ 74 ΝΕΟΣ ΑΤΤΙΛΑΣ (ΠΟΥ ΈΡΧΕΤΑΙ) Μας "Βοηθήσει"!!! .... φαντάσου που φτάσαμε!!!!!!!





    ΥΓ. Ό Ναζιστοφασισμός προσπάθησε να βάλει Ταφόπλακα στον Ελληνικό Λαό Το 41-49! Δεν τα κατάφερε λόγω Του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ/ΔΣΕ! Ο ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝΤΑΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ" ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ/ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΗΣ ΤΟΥ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ" ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση