GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτσι έγιναν τα επεισόδια στο Κολωνάκι με τους οπαδούς της Ντιναμό Κιέβου - Τι είπε η υπεύθυνη της καφετέριας - ΒΙΝΤΕΟ

Την άγρια συμπλοκή στο κέντρο του Κολωνακιού περιέγραψε η υπεύθυνη της καφετέριας που μετατράπηκε σε εμπόλεμη ζώνη από τις δύο ομάδες. ...

Την άγρια συμπλοκή στο κέντρο του Κολωνακιού περιέγραψε η υπεύθυνη της καφετέριας που μετατράπηκε σε εμπόλεμη ζώνη από τις δύο ομάδες.
Σύμφωνα με την υπεύθυνη επτά άτομα που βρισκόταν στο κατάστημα όταν αποχώρησαν από αυτό δέχτηκαν επίθεση από μια ομάδα περίπου 40 ατόμων που δεν μιλούσαν ελληνικά. Οι επτά άνδρες, επίσης αλλοδαποί, στην προσπάθεια τους να σωθούν έτρεξαν ξανά πίσω στο κατάστημα όπου προσπάθησαν να προστατευτούν.
Εκεί οι επιτιθέμενοι εκσφενδόνισαν τασάκια και ποτήρια χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάνεις. Στη συνέχεια η αστυνομία πραγματοποίησε 18 προσαγωγές ατόμων που βρίσκονται αυτή την ώρα στη ΓΑΔΑ στο τμήμα αθλητικής βίας.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τα άτομα που βρίσκονταν στην καφετέρια ήταν Ουκρανοί οπαδοί της Ντιναμό Κιέβου και οι επιτιθέμενοι Ρώσοι.
Δείτε το βίντεο από το Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση