GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εφιάλτης - Τον ερωτεύτηκε και εκείνος την έκανε σκλάβα του σεξ - Σοκάρουν τα όσα της έκανε - ΦΩΤΟ

H Natasha Serebriy, πρώην μοντέλο, βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη επί 7 ολόκληρα χρόνια. Ο άνδρας που αρχικά ερωτεύτηκε στα δεκαοκτώ της, την ...

H Natasha Serebriy, πρώην μοντέλο, βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη επί 7 ολόκληρα χρόνια. Ο άνδρας που αρχικά ερωτεύτηκε στα δεκαοκτώ της, την χρησιμοποιούσε ως σκλάβα του σεξ, την χτυπούσε και τη βίαζε καθημερινά ενώ έκανε μαζί της και δύο παιδιά.




Όταν πια, η 25χρονη σήμερα γυναίκα κατάφερε να δραπετεύσει ήταν ανορεξική και γεμάτη σοβαρούς τραυματισμούς από το άγριο ξύλο που έτρωγε.

Συγκεκριμένα έχει σπασμένα πλευρά, θωρακικό οστό και δάκτυλα, σοβαρά τραυματισμένα όργανα, καθώς και τραυματισμούς. Η πρώην καλλονή από την Ουκρανία πάσχει ακόμα από αναιμία λόγω μιας οξείας απώλειας αίματος τριών μηνών που σχεδόν τη σκότωσε.
Σύμφωνα με τα όσα γράφει η "Daily Mail" o τύραννος επιχειρηματίας Vyacheslav R, κρατούσε "φυλακισμένη" την Natasha τόσο στο σπίτι του στη Ρωσία όσο και στην Τουρκία, της απαγόρευε να έχει πρόσβαση στο τηλέφωνο και την είχε αποκομμένη από οποιαδήποτε κοινωνική επαφή.

Δεν δίσταζε μάλιστα να χτυπάει το πρώην μοντέλο ακόμα και μπροστά στις κόρες τους που τώρα είναι ηλικίας πέντε και τριών ετών.

Ραγίζει καρδιές η εξομολόγησή της για τον αρχικό έρωτα που ένοιωσε για τον μετέπειτα βασανιστή της, πάσχοντας προφανώς από το σύνδρομο της Στοκχόλμης. Οπως χαρακτηριστικά αφηγείται "μετά από ένα μήνα γνωριμίας άρχισε να μου επιτίθεται.
Συνέχισα να επαναλαμβάνω ότι ήταν μόνο δικό μου λάθος, ότι έπρεπε απλώς να με εκπαιδεύσει να κάνω πράγματα με τον σωστό δρόμο. Αρχικά τον αγάπησα και ήθελα να γίνω καλύτερη για να τον ευχαριστήσω".

Τώρα προσπαθεί να συνέλθει από τον εφιάλτη που έζησε και να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση