GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άφησε τα όπλα και θέλει να πιάσει τα...λιβανιστήρια - Ο Πάσσαρης θέλει να μονάσει στο Άγιο Όρος

Τη ...σωτηρία της ψυχής του φαίνεται πως αναζητά ο ισοβίτης Κώστας Πάσσαρης, ο οποίος σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στη Βουλή ο αρχιμανδρίτης,...

Τη ...σωτηρία της ψυχής του φαίνεται πως αναζητά ο ισοβίτης Κώστας Πάσσαρης, ο οποίος σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στη Βουλή ο αρχιμανδρίτης, πατέρας Γερβάσιος Ραπτόπουλος, θα ήθελε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στο Άγιο Όρος.
«Είναι ο άνθρωπος ο οποίος δεν θέλει να θυμάται το αμαρτωλό παρελθόν, το αποφεύγει κατά τρόπο εντυπωσιακό και σκέπτεται το παρόν και το μέλλον. Ακόμη, κάνει και λόγο, εάν οι συνθήκες το επιτρέψουν, να καταλήξει στο Άγιο Όρος και να πάει στα Καρούλια, μία σκήτη φοβερή, κι εκεί να δει, να επιμεληθεί και να ασκηθεί στον αγιασμό της ψυχής του», είπε χαρακτηριστικά στη συνεδρίαση της Επιτροπής Σωφρονιστικού Συστήματος με θέμα ο εθελοντισμός στην υποστήριξη της επανένταξης κρατουμένων.
Όπως αποκάλυψε στην επιτροπή ο Αρχιμανδρίτης Γερβάσιος Ραπτόπουλος ο ισοβίτης που έχει σκοτώσει 4 άτομα στην Ελλάδα και άλλα 2 στη Ρουμανία και εκτίει την ποινή της φυλάκισης ισοβίου κάθειρξης σε μια φυλακή επάνω στα Καρπάθια Όρη στην Τρανσυλβανία της Ρουμανίας, άλλαξε ριζικά.

«Μέσα στη φυλακή μας είπε ο ιερέας «όταν ήρθε τρέμαμε να μην τον συναντήσουμε, γιατί φοβόμασταν να μη μας πνίξει. Τώρα το έχουμε καύχημα, καμαρώνουμε και υπερηφανευόμαστε αν μπορέσουμε να μιλήσουμε μαζί του, γιατί ήταν λύκος και έγινε αρνάκι», είπε.
Πηγή ρεπορτάζ: ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση