ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Στέγνωσαν τα κανάλια της Βενετίας από το «σούπερ μπλε ματωμένο» φεγγάρι - Συγκλονιστικές ΦΩΤΟ

Share it:
Τα ασυνήθιστα για την Ιταλία καιρικά φαινόμενα του τελευταίου διαστήματος είχαν ως αποτέλεσμα τα θρυλικά κανάλια της Βενετίας να στεγνώσουν, αναγκάζοντας τις περίφημες γόνδολες να «πλέουν» πάνω σε ξερή γη.
Οι καιρικές συνθήκες του πιο κρύου χειμώνα των τελευταίων ετών στην Ιταλία, ενώ οι χαμηλές παλίρροιες που προκλήθηκαν από το «σούπερ μπλε φεγγάρι» και οι ασθενείς βροχοπτώσεις έχουν προκαλέσει πτώση των διαβαθμισμένων πλωτών οδών έως και κατά 23 εκατοστά σε ορισμένες περιπτώσεις.
Είναι η τρίτη κατά σειρά χρονιά που αυτό το περίεργο φαινόμενο καταγράφεται στη Βενετία. Πριν από δύο χρόνια, η στάθμη των νερών βρέθηκε κατά 28 εκατοστά χαμηλότερα από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, περιορίζοντας τη μεταφορά με γόνδολα για μεγάλο μέρος της ημέρας.
Δείτε τις φωτογραφίες:

Share it:

Διεθνή

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση