GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυρίτσης: Άθλια η ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη

«Άθλια» χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης, την ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη στο συλλαλητήριο της Αθήνας για τη Μακεδονία....

«Άθλια» χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης, την ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη στο συλλαλητήριο της Αθήνας για τη Μακεδονία.
«Επρόκειτο για ομιλία αίσχιστου είδους» είπε ο κ. Κυρίτσης μιλώντας στο «Θέμα FM», ενώ σημείωσε ότι οι αναφορές του «βασίζονταν σε θεωρίες συνωμοσίας ότι οι κακοί ξένοι θα μας πάρουν τη Μακεδονία».
Σχετικά με τον κόσμο που μετείχε στο συλλαλητήριο τόνισε ότι «νομιμοποίησαν τη Χρυσή Αυγή, που μετείχε συντεταγμένα, με τους επικεφαλής της».
«Τον τόνο σε μία διαδήλωση δεν δίνουν οι μεμονωμένοι διαδηλωτές αλλά όσοι μετέχουν οργανωμένα», υπογράμμισε.
Σχολιάζοντας την θέση του Πάνου Καμμένου για το συλλαλητήριο, δήλωσε ότι «γενικά η στάση των ΑΝΕΛ είναι λανθασμένη στο Σκοπιανό» και πρόσθεσε ότι αυτό που θεωρεί εκείνος πρωτεύον είναι «να καταλήξουμε σε λύση που θα θεωρηθεί από τις δύο κοινωνίες win-win». «Πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να λυθεί το ζήτημα με τη μόνη γειτονική χώρα των Βαλκανίων με την οποία δεν είχαμε ποτέ πολεμική διένεξη», πρόσθεσε.

1 σχόλιο

  1. Όλοι τους καλοφαγάδες
    και τη βγάζουν σαν αγάδες,
    έχοντας τους ψηφοφόρους
    να ‘ναι μόνο για τους φόρους.

    Τους ταΐζουν με το ψέμα
    κι όλο τους ρουφάν το αίμα,
    τους ταΐζουν με τον τρόμο
    κι αψηφούν τη λαιμητόμο.

    Μα η σκληρή τους τιμωρία
    θα’ ρθει από την Ιστορία,
    όταν οι πεινώντες φτάσουν
    με χορτάτους να χορτάσουν.

    Άρης Απένταρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση