GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη: Σε ποιο νεκροταφείο εργαζόταν ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της Δώρας- Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ

Γνωστό μέρος ήταν για τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη το Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, καθώς μάρτυρες τον θέλουν να επισκεπτόταν τ...

Γνωστό μέρος ήταν για τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη το Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, καθώς μάρτυρες τον θέλουν να επισκεπτόταν το κοιμητήριο ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο 58χρονος Εμμανουήλ Εσσατζανιάν – Σοροπίδης εργαζόταν περιστασιακά στο Β’ Νεκροταφείο της Κορίνθου.
Μάλιστα, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο κατηγορούμενος να βρήκε καταφύγιο εκεί, μετά το στυγερό έγκλημα, σε μία μικρή αποθήκη, στο συγκεκριμένο κοιμητήριο.
Όπως αποκάλυψαν εργαζόμενοι του νεκροταφείου αλλά και επισκέπτες του χώρου που φρόντιζαν τα μνήματα των δικών τους ανθρώπων, ο 58χρονος ήταν ο άνθρωπος που έβλεπαν συχνά να καθαρίζει και να βάφει το χώρο του νεκροταφείου, όπου φέρεται ότι εργαζόταν περιστασιακά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση