GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τεστοστερόνη ούτε...για δείγμα - Σε αυτό το νησί επιτρέπεται η είσοδος μόνο στις γυναίκες - ΦΩΤΟ

Το νησί, το οποίο μπορούν να επισκεφθούν μόνο γυναίκες και η είσοδος στους άνδρες απαγορεύεται αυστηρά, είναι πραγματικότητα. Το SuperS...

Το νησί, το οποίο μπορούν να επισκεφθούν μόνο γυναίκες και η είσοδος στους άνδρες απαγορεύεται αυστηρά, είναι πραγματικότητα. Το SuperShe Island, όπως ονομάζεται, βρίσκεται στη Φινλανδία.
Ιδρύθηκε από την Κριστίνα Ροθ και υπόσχεται στις επισκέπτριες μια χαλαρωτική εμπειρία. Η Ροθ, είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας και μάλιστα, έχει μια από τις 10 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον κόσμο, σύμφωνα με το Forbes. Η ιδέα της ήρθε μετά από τις διακοπές της, όταν συνειδητοποίησε ότι η παρουσία ανδρών προκαλούσε άγχος στις γυναίκες.

«Όταν υπήρχε ένας γοητευτικός άνδρας, οι γυναίκες θα έβαζαν κραγιόν ή θα πρόσεχαν τη συμπεριφορά τους. Η ιδέα πίσω από το νησί SuperShe είναι, οι επισκέπτριες να μπορούν να εστιάσουν στον εαυτό τους - μην προσπαθήσετε να πάρετε τις ορμόνες σας μαζί" λέει η ιδιοκτήτρια.
Η Ροθ διάλεξε αυτό το νησάκι στη Φινλανδία, αφού ερωτεύτηκε έναν ντόπιο.

"Οι γονείς του έχουν ένα νησί στο αρχιπέλαγος και μου έλεγε συνεχώς ότι το διπλανό νησί είναι προς πώληση. Του απαντούσα ότι δεν με ενδιαφέρει, είχα μόλις αγόρασει ένα όμορφο κομμάτι γης στα Turks and Caicos και δεν με ενδιέφερε πραγματικά". Αλλά μόλις είδε τον τόπο, ερωτεύτηκε το νησί και άρχισε να δημιουργεί το θέρετρο. Ίσως στο μέλλον δημιουργήσει και έναν προορισμό μόνο για άνδρες. Προς το παρόν, το νησί αναμένει τις επισκέπτριες από τον Ιούλιο του 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση