GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΒΙΑ!" ΝΕΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ για τους πλειστηριασμούς...

Eνταση και συγκρούσεις με ΜΑΤ προκλήθηκαν σήμερα Τετάρτη όταν μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω» απέκλεισαν την είσοδο κτηρίου, στην οδό...

Eνταση και συγκρούσεις με ΜΑΤ προκλήθηκαν σήμερα Τετάρτη όταν μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω» απέκλεισαν την είσοδο κτηρίου, στην οδό Καποδιστρίου, όπου βρίσκεται συμβολαιογραφικό γραφείο. Σύμφωνα με τα μέλη του κινήματος στο συμβολαιογραφείο θα πραγματοποιούνταν πλειστηριασμός κατοικίας που βρίσκεται στην Κυψέλη. Η αστυνομία προσήγαγε οκτώ άτομα, τα οποία και οδήγησε στην ΓΑΔΑ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωσή του Κινήματος Δεν Πληρώνω που αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα, την Τρίτη: «Αύριο στις 10 πμ βγαίνει στο σφυρί μια πρώτη κατοικία 66 τετρ. στην Κυψέλη, για 33.000 ευρώ με επισπεύδον το ιρλανδικό fund Polis Dania».
---------------

Leonidas Papadopoulos 
8 μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω έχουμε προσαχθεί βιαίως στη ΓΑΔΑ μετά από επιχείρηση των ΜΑΤ έξω από το γραφείο της κορακοσυμβολαιογράφου Σγούρα.
Η συγκεκριμένη διενεργούσε 5 ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς εκ των οποίων ο ένας αφορούσε σε πρώτη κατοικία στην Κυψέλη αξίας 33.000 ευρώ για χρέος 69.000 ευρώ.
Επισπεύδον ήταν το ιρλανδικό fund, Polis dania.
Θα υποβάλουμε μήνυση με την δικηγόρο μας Ζωή Κωνσταντοπούλου, στη συμβολαιογράφο Σγούρα (Καποδιστρίου 18) για παράνομο πλειστηριασμό, στους αστυνομικούς για παράνομη βία.

Δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες στα 8 μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω, που προσήχθησαν βιαίως από τα ΜΑΤ στη ΓΑΔΑ.
Ξεκινάμε την αντεπίθεση!
Κάτω η χούντα των πλειστηριασμών!

Ο υπόδικος για το παραδικαστικό κύκλωμα νο2 και εγκάθετος των τραπεζιτών, συμβολαιογράφος Ρούσκας, χρησιμοποιώντας τη σφραγίδα του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών δημοσίευσε μια καπάπτυστη, υβριστική, ψευδή και συκοφαντική ανακοίνωση ενάντια στο Κίνημα Δεν Πληρώνω και τη σημερινή δράση μας ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και ιδίως ενάντια στον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας στην Κυψέλη για χρέος περίπου 69000 ευρώ στο ιρλανδικό fund, Polis dania.
Ο Ρούσκας μεταξύ των κατάπτυστων και ψευδών που ανέφερε, είπε ότι ο συγκεκριμένος πλειστηριασμός δήθεν είχε ήδη αναβληθεί, γεγονός που δήθεν γνωρίζαμε.

Ο πλειστηριασμός αυτός όχι μόνο δεν είχε αναβληθεί, αλλά επιπλέον ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ, παρόλο που η συμβολαιογρλαφος Σγούρα Βαρβάρα ήταν επί ώρες μαζί μας στη ΓΑΔΑ (τις ώρες που προβλεπόταν ότι πραγματοποιούσε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό).
Συριζα, τραπεζίτες και η κλίκα των 30 πλειστηριατζήδων συμβολαιογράφων των Αθηνών νομίζουν ότι με την γκεμπελίστικη προπαγάνδα τους θα διασώσουν τα προσχήματα και θα πλήξουν το ηθικό πλεονέκτημα του Κινηματός μας.
Εδώ η απόδειξη του γεγονότος ότι ο συγκεκριμένος πλειστηριασμός ολοκληρώθηκε, κάτι που ακυρώνει εμφατικά την ανακοίνωση του Ρούσκα και της παρέας του

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση