GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριος καβγάς Άδωνι – Καββαδία στην Εξεταστική Επιτροπή - ΒΙΝΤΕΟ

Άναψαν τα αίματα στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την Υγεία ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και την Αννέτα Καββαδία. Όλα ξεκίνησαν ό...

Άναψαν τα αίματα στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την Υγεία ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και την Αννέτα Καββαδία.
Όλα ξεκίνησαν όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρώτησε τον αντιπρόεδρο της ΝΔ και πρώην υπουργό Υγείας για τις 23 προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ.
Ο κ. Γεωργιάδης σήκωσε ένα χαρτί και τη ρώτησε αν θεωρεί ότι υπήρξαν στο παρελθόν πολιτικές παρεμβάσεις για διορισμούς. «Θεωρείτε ότι έχουν γίνει τέτοιες παρεμβάσεις στο δημόσιο; Θέλετε να μας πείτε πώς διοριστήκατε στην ΕΡΤ το 2004;» ανέφερε χαρακτηριστικά .
«Δεν διορίστηκα. Ήμουν συμβασιούχος», του απάντησε η κ. Καββαδία.
Ο κ. Γεωργιάδης όμως επέμεινε ρωτώντας την πώς έγινε η ανανέωση της σύμβασης. «Δεν πήγατε στο γραφείο Τύπου του πρώην πρωθυπουργού και δώσατε το βιογραφικό σας; Δεν έφυγε φαξ από το γραφείο του κ. Ανδριανού με το βιογραφικό σας προς τον Πρόεδρο της ΕΡΤ; Εδώ το έχω το φαξ . Μην μου το παίζετε παρθένα» είπε, ζητώντας στη συνέχεια συγγνώμη για τον χαρακτηρισμό και τον ανακάλεσε, λέγοντας ότι εννοούσε «ανήξερη».
Ακολούθησαν διάλογοι φωτιά, με τον κ. Γεωργιάδη και την κ. Καββαδία να ανταλλάσσουν εκατέρωθεν πυρά.
Δείτε το βίντεο από το 14ο λεπτό και μετά

Πηγή βίντεο: Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση