GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νίκη οι Μπακς, "διπλός" Αντετοκούνμπο με τρελό κάρφωμα - ΒΙΝΤΕΟ

Τη νίκη με 103-89 μέσα στη Νέα Υόρκη πανηγύρισαν οι Μπακς και τα "ελάφια" ανέβηκαν στο 30-23. Το ματς ωστόσο σημαδεύτηκε από ...

Τη νίκη με 103-89 μέσα στη Νέα Υόρκη πανηγύρισαν οι Μπακς και τα "ελάφια" ανέβηκαν στο 30-23.
Το ματς ωστόσο σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Κρίσταπς Πορζίνγκις, περίπου 3 λεπτά μετά την έναρξη της 2ης περιόδου, όταν ο Λετονός κάρφωσε σε άμυνα του Αντετοκούνμπο και έπεσε άσχημα στο έδαφος. Ο Πορζίνγκις τραυματίστηκε στο αριστερό του γόνατο και αποχώρησε από το ματς, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε double-double με 23 πόντους (10/23δ., 3/6β.), 11 ριμπάουντ, ενώ είχε και 6 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 κοψίματα και 3 λάθη. Στους 23 πόντους έφτασε και ο Μπλέτσο.

Όσον αφορά τη φάση του αγώνα, έγινε στα 8 λεπτά πριν από το τέλος της 3ης περιόδου. Ο Μίντλετον έβγαλε την ασίστ στον Αντετοκούνμπο για ένα alley-oop κάρφωμα και ο Greek Freak το καταφέρνει... πετώντας πάνω από τον άτυχο Χάρνταγουεϊ.

Πηγή: filathlos.gr
Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/CliveNBAParody, FreeDawkins

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση