GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη λίστα της Άρσεναλ για το Europa League ο Μαυροπάνος

Τον περασμένο Ιανουάριο, ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, υπογράφοντας συμβόλαιο 5,5 ετών με την Άρσεναλ....

Τον περασμένο Ιανουάριο, ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, υπογράφοντας συμβόλαιο 5,5 ετών με την Άρσεναλ. Ο Έλληνας στόπερ, παρότι αρχικά επρόκειτο να δοθεί δανεικός προκειμένου να πάρει παιχνίδια και να επιστρέψει πιο έμπειρος, έπεισε τον Αρσέν Βενγκέρ να τον κρατήσει στο ρόστερ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.
Κι όχι μόνο αυτό, αλλά ο Αλσατός τεχνικός τον συμπεριέλαβε στη λίστα των "κανονιέρηδων" για τους αγώνες με την Έστερσουντ στο πλαίσιο της φάσης των 32 του Europa League. Εκτός απ' τον νεαρό αμυντικό, στη λίστα προστέθηκαν και οι Σάντι Καθόρλα, Χένρικ Μχιταριάν, αντικαθιστώντας τους Αλέξις Σάντσες, Θίο Γούλκοτ και Ολιβιέ Ζιρού που αποχώρησαν απ' την ομάδα.
Αξίζει να σημειωθεί πως η μεγάλη μεταγραφή των Λονδρέζων, Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ δεν βρίσκεται μεταξύ των "εκλεκτών", αφού ο Βενγκέρ είχε τη δυνατότητα να προσθέσει μόνο έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε παίξει το πρώτο μισό της σεζόν στο Champions League, προτιμώντας τον Μχιταριάν.
Βέβαια, λόγω των κανονισμών της UEFA, ο Αρμένιος στα παιχνίδια του Europa League θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 77, επειδή το "7" είχε δηλωθεί για τον Αλέξις Σάντσες.
Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση