GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eurovision 2018: Eκτός τελικού Αρετή Κετιμέ και Χοροσταλίτες - Ποιος θα μας εκπροσωπήσει

Τις υποψηφιότητές τους λίγο πριν από τον ελληνικό τελικό της Eurovision, απέσυραν η Αρετή Κετιμέ και οι Χοροσταλίτες. Οι καλλιτέχνες, με...

Τις υποψηφιότητές τους λίγο πριν από τον ελληνικό τελικό της Eurovision, απέσυραν η Αρετή Κετιμέ και οι Χοροσταλίτες.
Οι καλλιτέχνες, με ανακοινώσεις τους στο Facebook, "άδειασαν" την ΕΡΤ και αφήνουν αιχμές. Έτσι, όπως όπως όλα δείχνουν, αυτή που θα μας εκπροσωπήσει στον μουσικό διαγωνισμό στη Λισαβόνα, είναι η Γιάννα Τερζή, η οποία ήταν επίσης υποψήφια, με το τραγούδι της έχει τίτλο «Όνειρό μου».
Η Αρετή Κετιμέ ενημέρωσε ότι δεν θα είναι υποψήφια καθώς η ΕΡΤ ζητούσε χρήματα από τις δισκογραφικές εταιρείες για εγγύηση, ενώ οι Χοροσταλίτες αναφέρουν ότι η ΕΡΤ αγνόησε κάθε προσπάθεια επικοινωνίας μαζί της.
"Λοιπόν φαίνεται να είμαστε εκτός ελληνικού τελικού
Το γεγονός πως οι εταιρείες έμαθαν τελευταία στιγμή για την εγγυητική επιστολή που χρειάζεται και τους οικονομικούς όρους ενώ (μια εταιρεία είχε προετοιμαστεί νωρίτερα) χωρίς σχόλιο !
Αν η ΕΡΤ ήθελε απευθείας ανάθεση δε θα μας πείραζε ίσα ίσα είναι ξεκάθαρο και ωραίο.
Εγώ θα ξανά προσπαθήσω όμως λυπάμαι για τους συνεργάτες μου που έδωσαν την ψυχή τους.
Καλή επιτυχία Γιάννα Τερζή", έγραψε η Αρετή Κετιμέ.

Από την πλευρά τους, οι Χοροσταλίτες, έγραψαν μεταξύ άλλων: "Τέλος...επίσημη ενημέρωση δεν έχουμε ακόμη...η ΕΡΤ δεν αγνόησε μόνο την εταιρία που ήδη έχει υπογράψει την σύμβαση και ζήτησε το αυτονόητο χρόνο πέραν των δυόμιση ημερών αλλά αγνόησε και τους καλλιτέχνες που επικοινώνησαν.... Καλλιτεχνικά όνειρα μακριά από τα σχέδια της ΕΡΤ....".
Υπενθυμίζεται, ότι την Κύπρο θα εκπροσωπήσει η Ελένη Φουρέιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση