GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK! ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ για το σκάνδαλο Novartis...

Ονόματα δεν είπε, διευθύνσεις δεν έδωσε και προφανής η χιουμοριστική και ειρωνική διάθεση του δημοσιογράφου Νίκου Ρούσση, στο χθεσινό το...

Ονόματα δεν είπε, διευθύνσεις δεν έδωσε και προφανής η χιουμοριστική και ειρωνική διάθεση του δημοσιογράφου Νίκου Ρούσση, στο χθεσινό του πόστ για το NovartisGaMe και την κατάθεση του «απροστάτευτου μάρτυρα»!
Παρ’ όλα αυτά, ωστόσο, η ανάρτηση προκάλεσε την οργή των «γνωστών-αγνώστων» που, με σωρεία αναφορών στο φέϊσμπουκ, κατάφεραν να μπλοκάρουν τον λογαριασμό του για ένα μήνα.
Πληροφορίες ότι, μέσω αυτού του ειρωνικού ποστ, άγγιζε την βασική πτυχή της υπόθεσης Novartis, ελέγχονται για την ακρίβεια τους (sic)!
Ο Mediaκος

1 σχόλιο

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ..!!!
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΩΝΥΜΟ, ΠΟΥ ΕΚΤΡΕΠΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ..!
    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ? ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΤΟ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ... ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ.... [ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ]!
    ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ...ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΡΑΧΤΕΙΣ..
    ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΎ.
    ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΔΕ ΣΤΟ FACEBOOK
    ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟΥ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση