GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας μέσω Facebook με αίτημα την παραίτηση του Γιάννη Μπουτάρη - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αίτημα την παραίτηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη πραγματοποιούν αυτήν την ώρα περίπου 100 άτομ...

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αίτημα την παραίτηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη πραγματοποιούν αυτήν την ώρα περίπου 100 άτομα, έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Οι συγκεντρωμένοι κρατούν ελληνικές σημαίες και φωνάζουν συνθήματα όπως «Μπουτάρη παραιτήσου».
Η απόφαση για την οργάνωση της κινητοποίησης ελήφθη από κάποιους πολίτες και κοινοποιήθηκε μέσω του Facebook, όταν ο δήμαρχος είχε κάνει τις δηλώσεις σχετικά με την αλλαγή ονόματος του αεροδρομίου «Μακεδονία» και των ΚΤΕΛ, καθώς και άλλες τοποθετήσεις σχετικά με το Σκοπιανό και την ονομασία της ΠΓΔΜ.
Το «παρών» στην συγκέντρωση δίνει και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Στην κινητοποίηση συμμετέχουν και αρκετοί Κρητικοί που έχουν έρθει στη Θεσσαλονίκη για αυτόν τον σκοπό. Έντονη είναι η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων καθώς δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν παραταχθεί εμπρός και γύρω από το δημαρχείο.
«Ως πρώτος δήμος στην Κρήτη ο δήμος Ιεράπετρας στηρίζει επίσημα την ελληνικότητα της Μακεδονίας που δεν την διαπραγματεύεται κανείς και κυρίως ο κ. Μπουτάρης», δήλωσε ο Αλέξανδρος Μουζουράκης, Κρητικός που συμμετέχει στη διαμαρτυρία.
«Διασχίσαμε θάλασσα για να δώσουμε ένα συγκεκριμένο μήνυμα: Ότι οι Κρήτες, οι Έλληνες και οι Μακεδόνες δεν θα παίξουνε με την πολιτιστική τους κληρονομιά. Ο Μέγας Αλέξανδρος, ο μέγας διαφωτιστής και Έλληνας μας άφησε μια κληρονομιά», συνέχισε ο ίδιος.


Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση