GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κούλογλου: Και άλλοι πολιτικοί, εκτός του Σαλμά, έχουν κάνει επαφές με δικαστικές αρχές και FBI

Ο κ. Σαλμάς δεν ήταν ο μόνος πολιτικός που ήρθε σε κάποιου είδους επαφή με τις δικαστικές αρχές και το FBI δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα της...

Ο κ. Σαλμάς δεν ήταν ο μόνος πολιτικός που ήρθε σε κάποιου είδους επαφή με τις δικαστικές αρχές και το FBI δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ ο Ευρωβουλευτής του Σύριζα Στέλιος Κούλουγλου.
Υπάρχουν και άλλοι πολιτικοί από αυτούς που αναφέρονται στη δικογραφία που έχουν κάνει τις ίδιες επαφές εδώ και καιρό, τόνισε ο κ. Κούλογλου, και ενδεχομένως το FBI να έχει πέσει πάνω και σε άλλα ονόματα πολιτικών και να επιφυλάσσει στην Νέα Δημοκρατία αρκετές δυσάρεστες εκπλήξεις.
Αναφερόμενος στη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αμερικανό πρεσβευτή Τζέφρι Πάϊατ και την ανακοίνωση της ΝΔ που ακολούθησε, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι στόχος του FBI δεν είναι να πιάσει ή να ερευνήσει Έλληνες πολιτικούς αλλά να ερευνήσει το κύκλωμα διαφθοράς τόσο διεθνώς όσο και στην Ελλάδα.
Είναι μία υπόθεση που ερευνάται εδώ και καιρό και οι φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι γνώριζαν ότι υπάρχει έρευνα σε εξέλιξη που κατά κάποιο τρόπο τους αφορά, σημείωσε, ο κ. Κούλογλου, αλλά ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία είναι προφανώς σε δύσκολη θέση γι’ αυτό και αλλάζουν αυτά που είπε ο Αμερικανός πρεσβευτής, ο οποίος στη συνέχεια αποκατέστησε τί ακριβώς ειπώθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση