GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Αραβανή με ορό στο χέρι μέσα από το νοσοκομείο και η ανάρτηση στο Instagram

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε προχθες το βράδυ, η Ευαγγελία Αραβανή. Μάλιστα, η ίδια μέσω ενός instagram story ενημέρωσε τους διαδικτυακούς ...

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε προχθες το βράδυ, η Ευαγγελία Αραβανή. Μάλιστα, η ίδια μέσω ενός instagram story ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την περιπέτεια της.
Σε αυτό, βλέπουμε την παρουσιάστρια του Dancing With The Stars, να είναι σε κρεβάτι νοσοκομείου με ορό στο χέρι. «Αυτά», έγραψε η ίδια ως σχόλιο στην εικόνα που ανέβασε.
Κατά τη διάρκεια του live της Παρασκευής, ήταν άρρωστη και για να το αντιμετωπίσει πήρε φάρμακα.
«Κάποια στιγμή εγώ έτρεμα, γιατί δεν ήμουν και πάρα πολύ καλά. Είμαι λίγο αρρωστούλα. Ένιωθα λίγο κρύο στο πλατό. Είπα πώς δεν θα την βγάλω καθαρή. Μετά πήρα τα φαρμακάκια μου και συνήλθα. Ένιωθα μια ζαλάδα και μια καταρροή, αλλά τα καταφέραμε. Δεν γλίτωσα κι εγώ... Το έχω τρεις μέρες και νόμιζα ότι θα περάσει μέχρι σήμερα...», είπε η ίδια σε δηλώσεις της στο Πρωινό.
Ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος συμμετέχει στο σόου χορού, είπε επίσης στο Πρωινό: «Την Παρασκευή έγινε αυτό. Αισθάνθηκε καλύτερα το Σάββατο και βγήκε για ποτό με τις φίλες της και λιποθύμησε. Έπαθε υπερκόπωση. Πήγε στο νοσοκομείο και νοσηλεύτηκε. Της έκαναν μια ενδοφλέβια κορτιζόνη. Έπαθε και οξεία λαρυγγίτιδα, έκλεισε η φωνή της».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση