GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το σοκαριστικό ατύχημα της Ούμα Θέρμαν στα γυρίσματα της ταινίας «Kill Bill» - BINTEO

Η Ούμα Θέρμαν, που πρόσφατα κατήγγειλε μέσω των New York Times σεξουαλική παρενόχληση από τον Αμερικανό παραγωγό Χάρβεϊ Γουάνστιν, ανήρτη...

Η Ούμα Θέρμαν, που πρόσφατα κατήγγειλε μέσω των New York Times σεξουαλική παρενόχληση από τον Αμερικανό παραγωγό Χάρβεϊ Γουάνστιν, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο έχει καταγραφεί ένα τρομακτικό ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Kill Bill» το 2002, κατηγορώντας αυτή την φορά τον Γουάνστιν για συγκάλυψη.
Στο βίντεο, φαίνεται η Ούμα Θέρμαν να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να πέφτει πάνω σε ένα δέντρο. Στη συνέχεια, φαίνεται να χάνει τις αισθήσεις της, αφού έχει τραυματιστεί στο κεφάλι ενώ κάποιο μέλος της παραγωγής την πλησιάζει για να δει την κατάστασή της.
Όπως εξηγεί, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Κουεντίν Ταραντίνο, είναι αυτός που της έδωσε το βίντεο. Η Θέρμαν επιτίθεται κατά του Γουάινσταϊν και άλλων δύο προσώπων, κατηγορώντας τους για συγκάλυψη. «Είπαν ψέματα, παραποίησαν στοιχεία και συνέχισαν να λένε ψέματα για το κακό που προκάλεσαν και το οποίο στη συνέχεια επέλεξαν να συγκαλύψουν. Η προσπάθειά τους ήταν ηθελημένη και είναι ντροπή τους. Ελπίζω να φροντίσουν πιο σοβαρά τους άλλους πελάτες τους αν θέλουν να κάνουν με αξιοπρέπεια τη δουλειά για την οποία πληρώνονται», γράφει η δημοφιλής ηθοποιός.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση