GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περαιτέρω ελάφρυνση του ελληνικού χρέους "βλέπει" η Kurier

«Ο οίκος αξιολόγησης Fitch βλέπει την Ελλάδα σε καλό δρόμο και αξιολογεί πλέον την πιστοληπτική της ικανότητα πιο θετικά, η προοπτική είν...

«Ο οίκος αξιολόγησης Fitch βλέπει την Ελλάδα σε καλό δρόμο και αξιολογεί πλέον την πιστοληπτική της ικανότητα πιο θετικά, η προοπτική είναι θετική και ως εκ τούτου είναι δυνατές επιπλέον βελτιώσεις στην αξιολόγηση», υπογραμμίζει εισαγωγικά σε σημερινό δημοσίευμά της, με τίτλο «Ο οίκος αξιολόγησης Fitch αναβαθμίζει την Ελλάδα», η μεγάλης κυκλοφορίας αυστριακή εφημερίδα η Kurier.
Όπως τονίζεται στο σχετικό δημοσίευμα, ο οίκος αξιολόγησης υπολογίζει σε μείωση των πολιτικών κινδύνων στην Ελλάδα, σε αποτελεσματικότητα των νομοθετικών μέτρων έως το 2020 και σε βελτίωση της κατάστασης στα δημοσιονομικά, ενώ αναμένει επιπλέον ότι στην πορεία του 2018 το Eurogroup θα παρέχει στην Ελλάδα περαιτέρω ελαφρύνσεις στο χρέος.
Επιπλέον επισημαίνεται το γεγονός πως, πριν από τον οίκο αξιολόγησης Fitch, αναβάθμιση του αξιόχρεου της Ελλάδας υπήρξε και από τον άλλο αμερικανικό οίκο αξιολόγησης Standard & Poor΄s.
Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση