GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Σε εξέλιξη το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ στο Καραϊσκάκης. Εκπλήξεις και στις δύο ενδεκάδες από τους προπονητές. Με σχήμα 4-3-3 παρατάσσετ...

Σε εξέλιξη το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ στο Καραϊσκάκης.
Εκπλήξεις και στις δύο ενδεκάδες από τους προπονητές.
Με σχήμα 4-3-3 παρατάσσεται ο Ολυμπιακός από τον Όσκαρ Γκαρσία στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Ο Προτό ξεκινά στο τέρμα, Κούτρης, Ομάρ αριστερά και δεξιά στα άκρα της άμυνας, με Σισέ – Μποτία στα στόπερ. Ρομαό, Ζιλέ και Οτζίτζα θα είναι η τριάδα στα χαφ (ο Βέλγος πιο μπροστά) με τους Φορτούνη και Πάρντο στα άκρα της επίθεσης και τον Μιραλάς σέντερ φορ.
Αναλυτικά, η εντεκάδα του Ολυμπιακού: Προτό, Ομάρ, Σισέ, Μποτία, Κούτρης, Ρομαό, Ζιλέ, Οτζίτζα, Φορτούνης, Πάρντο, Μιραλάς.

Ο Μανόλο Χιμένεθ αποφάσισε τελικά να παρατάξει την ομάδα του με διάταξη 4-2-3-1 και προτίμησε για τη θέση πίσω από τον Αραούχο τον Μασούντ, αφήνοντας στον πάγκο τον Μάρκο Λιβάγια.
Συγκεκριμένα, στο τέρμα θα είναι ο Τσιντώτας, στην άμυνα οι Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Μπακάκης, στα αμυντικά χαφ οι Σιμόες, Κονέ, στα άκρα οι Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας και ο Μασούντ πίσω από τον Αραούχο.

ΠΗΓΗ: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση