GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Master Chef: Σέρβιραν... άδειο πιάτο στους κριτές - ΒΙΝΤΕΟ

Στη χθεσινή δοκιμασία στο Master Chef, οι ομάδες χωρίστηκαν σε δύο υποομάδες και οι παίκτες έπρεπε να ετοιμάσουν τα ίδια πιάτα, ενώ τους ...

Στη χθεσινή δοκιμασία στο Master Chef, οι ομάδες χωρίστηκαν σε δύο υποομάδες και οι παίκτες έπρεπε να ετοιμάσουν τα ίδια πιάτα, ενώ τους χώριζε ένας τοίχος.
Η βαθμολογία θα προέκυπτε από την ομοιότητα που θα είχαν τα πιάτα, εμφανισιακά και γευστικά.
Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας η μπλε ομάδα φάνηκε ότι είχε πρόβλημα στην επικοινωνία, με αποτέλεσμα το ένα πιάτο να μην είναι σωστό και το άλλο να μη σερβιριστεί καθόλου!


Ο Σάββας Ληχανίδης είπε: «Ανοίγουν οι καμπάνες και βλέπω ένα άδειο πιάτο. Αφού έχεις έτοιμες τις παρασκευές γιατί δεν στήνεις ρε φίλε;». Ο δε Χρήστος Γλωσσίδης τόνισε: «Ρεζίλι… Το θεωρώ ρεζιλίκι σήμερα. Δεν έχω ξανανιώσει τόσο άσχημα στην καριέρα μου»!
Ο Δημήτρης Τσίκιλης από την πλευρά του, δήλωσε: «Σαν αρχηγός έχω το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης από όλους. Δεν μου επιτρέπεται αύριο στην ασυλία να λάβω μέρος»!
Δείτε πώς αντέδρασαν οι κριτές όταν είδαν το άδειο πιάτο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση