GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρέμβαση εισαγγελέα για τα δεδουλευμένα των εργαζομένων στο Mega

Παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας σχετικά με τα δεδουλευμένα των εργαζομένων στο Mega, έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγε...

Παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας σχετικά με τα δεδουλευμένα των εργαζομένων στο Mega, έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Ηλίας Ζαγοραίος.
Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής θα εξεταστεί εκτός των δεδουλευμένων και αυτό των ασφαλιστικών τους εισφορών.
Αφορμή για την εισαγγελική παρέμβαση ήταν οι ανακοινώσεις της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών, η οποία προσφάτως έκανε λόγο για "εμπαιγμό των εργαζομένων του Mega".

1 σχόλιο

  1. ΘΕΜΑ :
    ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΄΄MEGA΄΄-ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ , ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΟΥ ΓΟΡΓΙΑ ΨΥΛΛΑΚΗ

    Ως μέτοχος της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. στην ιδιοκτησία της οποίας είναι ο τηλεοπτικός σταθμός ΄΄ Mega Channel΄΄ , έχοντας υπ΄όψιν αφ΄ενός μεν σχετικά δημοσιεύματα του τύπου και του διαδικτύου - τα οποία κάνουν τις τελευταίες μέρες συνεχείς αναφορές στα πρόσφατα γεγονότα και στις ανατροπές στην υπόθεση του MEGA CHANNEL καθώς και στην ύπαρξη ενός πιθανού ΄΄προμελετημένου εγκλήματος΄΄ - , αφ΄ετέρου δε την ύπαρξη διαχρονικά αρκετών σκανδάλων που φέρονται να έχουν μέχρι σήμερα διαπραχθεί από πολλούς οι οποίοι εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα στην υπόθεση του MEGA CHANNEL , κατέθεσα στις 15.1.2018 σχετική αναφορά μου στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου , ΖΗΤΩΝΤΑΣ να διερευνηθεί άμεσα και να καταλογιστούν ποινικές ευθύνες - αν διαπιστωθεί ότι υφίστανται - σε αυτούς οι οποίοι με τις μέχρι σήμερα ενέργειές τους , χειρισμούς και πράξεις τους , φέρονται να έχουν διαπράξει σοβαρά ποινικά αδικήματα με ενδεχόμενο δόλο , προξενώντας σοβαρές ζημιές στους μικρομετόχους της εταιρείας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε., στους 420 εργαζομένους του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel κλπ .


    Αθήνα, 13.2.2018

    Γοργίας Εμμ. Ψυλλάκης
    Πανεπιστημίου 56 , 10678 Αθήνα
    Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.
    Πραγματογνώμονας
    Τηλ. 210-8226688 & 6932-462596

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση