GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρώτο αστέρι Michelin για ελληνικό εστιατόριο στο Παρίσι

Της Μαρίας Δεναξά Τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου διοργανώθηκε η τελετή απονομής αστεριών Michelin για τα εστιατόρια της Γαλλίας. Κατά τη διάρκ...

Της Μαρίας Δεναξά
Τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου διοργανώθηκε η τελετή απονομής αστεριών Michelin για τα εστιατόρια της Γαλλίας. Κατά τη διάρκεια της τελετής ο Κύπριος σεφ Ανδρέας Μαυρομμάτης απέκτησε το πρώτο του αστέρι για το ελληνικό γαστρονομικό του εστιατόριο Le Mavrommatis που βρίσκεται στην καρδιά του Παρισιού. Το εστιατόριο άρχισε να λειτουργεί το 1993 και έκτοτε αποτελεί σήμα κατατεθέν της καλής ελληνικής κουζίνας στην πόλη του φωτός.
Κομψά, γευστικά και ισορροπημένα πιάτα, που ετοιμάζονται με φροντίδα και μεράκι από τον σεφ Ανδρέα Μαυρομμάτη και την ομάδα του δοξάζουν την ελληνική κουζίνα και την ελληνική γαστρονική παράδοση.
Η χαρά και η τιμή για την οικογένεια Μαυρομμάτη είναι απεριόριστη γιατί όχι μόνο πρόκειται για το πρώτο ελληνικό εστιατόριο εκτός Ελλάδας το οποίο αναγνωρίζεται από τον σημαντικό αυτό θεσμό, αλλά κι επειδή αναγνωρίζεται η μακροχρόνια πορεία του σεφ Ανδρέα Μαυρομμάτη.
Το αστέρι τιμά την Ελλάδα, την Κύπρο και γενικότερα τον ελληνισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση