GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα - Αναστασιάδη μετά την ανανέωση της τουρκικής Navtex

Ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης συνομίλησε τηλεφωνικώς με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για τον συντονισμό των ενεργειών Λευ...

Ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης συνομίλησε τηλεφωνικώς με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για τον συντονισμό των ενεργειών Λευκωσίας- Αθηνών, μετά την ανανέωση μέχρι τις 10 Μαρτίου της παράνομης τουρκικής NAVTEX στην κυπριακή ΑΟΖ, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ κυβερνητική πηγή στη Λευκωσία.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, απόψε θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό την προεδρία του κ. Αναστασιάδη αρμόδιων υπουργών και υπηρεσιακών παραγόντων, οι οποίοι χειρίζονται θέματα ΑΟΖ και υδρογονανθράκων.
Αύριο, ο Νίκος Αναστασιάδης θα έχει κοινή σύσκεψη με τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων. Την περασμένη βδομάδα είχε ανακοινωθεί ότι θα γίνουν χωριστές συναντήσεις. Προφανώς, η κοινή σύσκεψη κρίθηκε αναγκαία, μετά την ανακοίνωση της Άγκυρας ότι ανανεώνει τη NAVTEX στην κυπριακή ΑΟΖ μέχρι τις 10 Μαρτίου.
Έγκυρη κυβερνητική πηγή ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι επί του παρόντος η Λευκωσία δεν προτίθεται να προβεί σε δηλώσεις για την ανανέωση της παράνομης NAVTEX.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση