GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει ο δικηγόρος των προστατευόμενων μαρτύρων της Novartis - BINTEO

O συνήγορος υποστήριξης των πληροφοριοδοτών της αμερικανικής κυβέρνησης αναφορικά με την υπόθεση της Novartis, Παύλος Σαράκης, μίλησε το ...

O συνήγορος υποστήριξης των πληροφοριοδοτών της αμερικανικής κυβέρνησης αναφορικά με την υπόθεση της Novartis, Παύλος Σαράκης, μίλησε το πρωί της Τετάρτης στην τηλεόραση της ΕΡΤ. Όπως εξήγησε, οι πελάτες του ήταν εκείνοι που «έδειξαν το δρόμο, ως ενάγοντες, στους 3 μάρτυρες προστασίας των ελληνικών Αρχών».
«Η Novartis έλεγχε την πληροφόρηση και χειραγωγούσε το πολιτικό σύστημα, γιατί έχοντας κυρίαρχη θέση στη χώρα μας είχε τεράστια οφέλη παγκοσμίως. Η τιμολόγηση στην Ελλάδα, διαμορφώνει τιμές φαρμάκων μέχρι τη Βραζιλία, άρα είναι τεράστιο το ενδιαφέρον για τις αμερικανικές Αρχές, που εποπτεύουν και παρακολουθούν κάθε εξέλιξη γιατί θεωρούν την υπόθεση δική τους, αν και το έγκλημα έγινε στην Ελλάδα», ανέφερε ο κ. Σαράκης και προσέθεσε: «οι Αμερικανοί εισαγγελείς αποκαλούν ήρωες στη μάχη της διαφθοράς τους εκεί πληροφοριοδότες, ντροπή που εδώ τους λέμε κουκουλοφόρους».
«Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε, όταν τρεις προστατευόμενοι μάρτυρες πήγαν στο FBI κι έδωσαν το 2014 τα πρώτα στοιχεία, βάσει αμερικανικού νόμου για αθέμιτες πρακτικές εταιριών που είναι στο αμερικανικό χρηματιστήριο (…) το 2014 ήταν δύο τα στελέχη της Novartis που συνέταξαν δικόγραφο κι έτσι ξεκίνησε η έρευνα για 29 χώρες, ενώ προστέθηκε και ο τρίτος μάρτυρας, το 2017», ανέφερε ο κ. Σαράκης που συμπλήρωσε:
«Υπάρχουν τρεις πληροφοριοδότες της αμερικανικής κυβέρνησης και άλλοι τρεις προστατευόμενοι που έδωσαν στοιχεία στις ελληνικές Αρχές. Οι συγκεκριμένοι μάρτυρες έδειξαν πολύ ψηλά, σε πολιτικά πρόσωπα, ονόματα διευθύνσεις και τραπεζικούς λογαριασμούς».
Ο κ. Σαράκης αποκάλυψε πως στην ελληνική Βουλή διαβιβάστηκαν μόνο οι καταθέσεις μαρτύρων των ελληνικών Αρχών και όχι στοιχεία από τους άλλους τρεις πληροφοριοδότες των αμερικανικών Αρχών. Όπως εξήγησε, η ελληνική έρευνα ξεκίνησε ζητώντας τη συνδρομή της αμερικανικής κυβέρνησης, με βάση διαρροή, τον Δεκέμβριο του 2016.
«Θεωρώ ότι έχουν δοθεί τα πάντα (…) Λένε οι ΗΠΑ, σας παρέχουμε στοιχεία, αλλά η υπόθεση πρέπει να φτάσει ως το τέλος και τα στοιχεία να μη διαρρεύσουν», κατέληξε ο κ. Σαράκης.
Δείτε τα βίντεο:

4 σχόλια

  1. Ακούω ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ ΑΡΧΗΓΟ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που είναι στην ουσία ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ να λέει συνεχώς για την νοβαρτις και ότι μιωσε το κόστος στην υγεία κλεινοντας νοσοκομεία και απολύοντας ιατρούς και νοσηλευτες και να χρεώνονται το υπέρμετρο κόστος φάρμακου οι πολίτες...μαζι με ΕΝΑ ΕΥΡΩ Η ΚΑΘΕ ΣΥΝΤΑΓΗ δ.λ ένα φύλο χαρτιού Α4

    ΆΛΛΑ Καλά να πάθουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και να τους κλείσουν φυλακή οι ΠΑΣΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝ ΚΑΜΙΑ ΦΩΡΑ ΔΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .διότι δεν τους ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΣΑΝ ΤΑ ΑΥΓΆΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όταν έπρεπε.. όλους αυτούς τους ΚΛΕΦΤΕΣ μαζί με τους συνεργάτες τους που ειχαν από 50-60-ατομα σύμβουλους ο κάθε ένας από αυτούς ...πολλοί ήταν και είναι ακόμα πρώην Μπάτσοι , δημοσιογράφοι, Ιατροί, δικηγόροι, δικαστές ΜΜΕ, που ΓΑΜΟΥΣΑΝ όλοι μαζί το ΚΡΑΤΟΣ και την κυβέρνηση ΣΎΡΙΖΑ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΥΠΆΡΧΟΥΝ και σήμερα ..ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ ΚΟΡΌΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.Δ που νομίζετε ότι δρουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟΊ ΤΟΥΣ;;;σας έχουν ΔΕΜΕΝΟΥΣ χειροπόδαρα ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΊ ...Για πήγαινε να ρωτήσεις τον πρέσβη τον ΗΠΑ
    Τζέφρι Πάιατ...ΣΑΜΑΡΆ..εσύ και όλοι οι άλλοι ηλίθιοι νομίζετε ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ειχαν τα κότσια να τα βάλουν μαζί σας;;;;;..

    βγαίνει και ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και λέει για συκοφαντίες!!!πιος ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!!που έλεγε τους λογαριασμούς του Άκη Τσοχατζόπουλου τηλεφωνικούς αριθμούς ΠΟΥ ΔΕΝ ήξερε τίποτα για τον ΡΟΚΟ=Μαντελη για τον Τσουκάτο ΠΟΥ ΔΙΈΛΥΣΑΝ τα ασφαλιστικά ταμεία με το περιβόητο PSI και το κούρεμα ΜΟΝΟ τον Ελλήνων μικρο ομολογιούχον..και το χοντρό γουρουνο αυτό μιλά για συκοφαντίες μαζί με τον ΛΟΒΕΡΔΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...

    πάμε όμως στην ακροδεξιά του Σαμαρά και του ΑΔΩΝΙ, ΕΠΛΕΨΑΝ άσχημα με τους Αμερικανούς ΤΟΥ FBI THN DEA και της μεγάλη κατασκοπική υπηρεσία ΤΟΥ ΣΉΜΕΡΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ και που λέγετε NSA..που λέει ΑΝΟΙΧΤΆ.. Το ζωτικό μας ερευνητικό πρόγραμμα επικεντρώνεται σε τέσσερις κρίσιμους στόχους:

    1}Αναπτύσσουμε τα μέσα για να κυριαρχούμε στο παγκόσμιο δίκτυο πληροφορικής και επικοινωνιών.

    2}Αντιμετωπίζουμε την υπερβολική επιβάρυνση των πληροφοριών στο περιβάλλον μας και μετατρέπουμε αυτήν την υπερφόρτωση στο στρατηγικό μας πλεονέκτημα.

    3}Παρέχουμε τα μέσα για πανταχού παρούσα και ασφαλή συνεργασία τόσο μέσα στην κυβέρνησή μας όσο και μέσω των αλληλεπιδράσεών της με διάφορους συνεργάτες.

    4}Δημιουργούμε τα μέσα για τη διείσδυση στους "σκληρούς" στόχους που απειλούν το έθνος μας οπουδήποτε, οποτεδήποτε ή όποιος κι αν είναι. ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ ΚΟΡΌΙΔΑ που νομίζετε ότι δρουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟΊ ΤΟΥΣ;;;

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σαρακης ειναι δικηγορος των προστατευομενων μαρτυρων !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΕΜΠΙΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΥΚΛΟΥΣ:


    Το Όνομα που Θα Έχει η Περιοχή/Επαρχία της Πρώην Γιουγκοσλαβίας θα Έχει το Όνομα στα Λατινικά (Διότι η λέξη Σλάβος είναι Ρωμαϊκής προελεύσεως!)!


    Επίσης δεν θα χρειάζεται μετάφραση και θα Είναι μια Λέξη Αμετάφραστη!!!



    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ:


    NOVARTIS = NOVA Republik Titus In Slawien (NOVA-RTIS)




    ΥΓ: Η Ελληνική Εξωτερική Πολιτική Είχε Την Πλήρη Εμπιστοσύνη Μας (=Χαμμένος)!
    Συγχαρητήρια στον CEO Του Team Της ΜΚΟ «ΠΡΑΤΤΩ»!!!


    Σημ. Μπορούν να διαφωνούν οι Αλβανοί στην Χώρα NOVARTIS … Αλλά Αυτοί Είναι … Αλβανοί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aυτοι οι ο ψευτομαγκες και όλοι οι υπόλοιποι ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΑΣ ΚΆΝΟΥΝ ΜΉΝΥΣΗ ΣΤΟ
    FBI THN CIA και στην NSA ...Η νομίζουν ότι δεν αν θα βρεθούν λεφτά σε λογαριασμούς η οφ σορ και την ΈΒΓΑΛΑΝ;; έλα όμως που γνωρίζουν καλά οι ΑΜΕΡΙΚΆΝΟΙ και για τα έργα τέχνης..ΑΚΟΥΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ;;;..........δεν ξέρουν που έμπλεξαν

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση