GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Novartis: Eπιβεβαίωση για εφόδους της αστυνομίας

Με τηλεγράφημα του ΑΠΕ - ΜΠΕ επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ  για έρευνα σε σπίτια συνεργατών των προσώπων τα οποία εμφανίζονται στη δικογραφία ...

Με τηλεγράφημα του ΑΠΕ - ΜΠΕ επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ  για έρευνα σε σπίτια συνεργατών των προσώπων τα οποία εμφανίζονται στη δικογραφία της υπόθεσης της Novartis. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι πραγματοποιήθηκε σήμερα με εισαγγελική εντολή έρευνα στο σπίτι στενής συνεργάτιδας του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, από την αστυνομία.
Αναλυτικά το τηλεγράφημα του ΑΠΕ - ΜΠΕ:
Έρευνα στο σπίτι στενής συνεργάτιδας του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, πραγματοποιήθηκε σήμερα με εισαγγελική εντολή, από την Αστυνομία.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η συγκεκριμένη έρευνα εντάσσεται στο πλαίσιο των ερευνών που διεξάγονται απο την οικονομική εισαγγελία και την εισαγγελέα διαφθοράς, για την υπόθεση της Novartis.
Στην προκειμένη περίπτωση, φαίνεται πως την έρευνα διέταξε η εισαγγελέας διαφθοράς, η οποία χειρίζεται απευθείας την υπόθεση και θα αξιολογήσει τυχόν ευρήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση